Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt törölhetnek kérdést is?
Egy 14-éves srác hírdeti magát, szeretni első kapcsolatot.
Persze, ez szerintem nem lehet? Már törvényileg kérdezem, ha én felnőtt vagyok?
Beleegyezési korhatár: 14 év. Aki betöltötte, az már szexelhet. Videóra nem veheti, pénzt nem kérhet érte, de ha ő szexet keres, jogilag megteheti.
Bár a kérdésed nem teljesen érthető.
Az oldal fenntartja a jogot hogy bármilyen kérdést törölhet, mert sérti a szabályait vagy a törvényeket.
Ha egy 14 éves gyerek "prostituálja" magát, az törvényileg lehet engedett, de morálisan nem elfogadott, ezért törölhetik a kérdést.
Amiről a kérdező beszél az pár éve még fajtalankodás és pedofília volt és bűncselekmény. Miért kellene másoknak ezt néznie, és segítséget nyújtani ebben az oldal által, amikor a kérdező nyilvánvalóan társadalomra veszélyes tevékenységet folytat azzal hogy az interneten fiatalkorúakra vadászik szexuális örömszerzés céljából?
Pont nemrég volt arról hír, hogy valaki gyerekektől próbált meztelen képet kérni a neten többféle kamu Facebook profilból, és indul az eljárás ellene, hátha a kérdező is eljut odáig hogy nagyobb fiúktól kapja majd a seggbekukit a börtönben.
Dilemma: ha ő homoszexuális de a gyerekre gerjed, vajon élvezni fogja, vagy sem?
A kérdés: Egy fórumon egy 14-éves srác hírdeti magát, hogy még szűz és szexelne, szeretné, ha bevezetnék...
Én aki látom a hírdetést 34.-éves vagyok.
A törvények szerint nem találkozhatok vele. Bár ő egy bevásárlóközpont wc-ben akarja, akkor is nemet kell mondanom!
A téma egy kicsit túl van gondolva. Látod hogy gyerek, úgyhogy ignorálni kellene az egészet, nem pedig azt latolgatni hogy mi van ha ez vagy az történik, és mit kellene tenni vagy sem.
Valami nem stimmel ha te azon dilemmázol, hogy egy 14 éves felkérését hogy kezeld, és törvényi felhatalmazást-felmentést remélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!