Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmúlik a hódítási vágy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlik a hódítási vágy szerintetek?

Figyelt kérdés
Évek óta folyamatosan keresek srácokat, akikkel szexeljek. Sajna azt megtapasztaltam, hogy a melegek 1-2 tali után lelépnek. Csak a bi srácokkal lehet szexhaverság tartósan, de náluk meg a barátnő léte vagy nem léte kavar be. A lényeg, hogy ha látok egy helyes fiút bennem van, hogy na ezt megnézném milyen, stb. Esetleg szexelnék vele. Ez el fog múlni? Meg csak én vok ilyen? Bi vok! Csajokkal is így vok.

2015. dec. 12. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki vágyik a szexre, nemcsak te, de szerintem, ha lenne egy olyan srác, akihez érzelmileg is vonzódsz, valamint kötődsz és nemcsak szimplán tetszik, akkor szerintem leragadnál nála és akkor már inkább a tartós párkapcsolat érdekelne téged elsősorban. Nemcsak te vagy ilyen, de egy idő után már inkább egy társra fogsz vágyni, mintsem üres szexre. 20/f (meleg, passzív)
2015. dec. 12. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Én ha volt párom is sokszor félreléptem és nem azért mert nem szerettem...
2015. dec. 12. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztosan el fog múlni szerintem, bár minden egyénfüggő igazából.
2015. dec. 13. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!