Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolga-Gazda szerepben voltatok már? Miket csináltatok?
Figyelt kérdés
Hány évesen csináltátok? Honnan találtaok partnert? Melyik szerepben voltatok? Ilyenkor miket csináltok? Izgat ugyanis mindkét szerep:)2015. dec. 10. 08:59
1/8 anonim válasza:
Ilyet is játszottam már pár csajjal. Úgy elfenekelt őket lovaglópálcával, hogy másnap is meglátszot a nyoma. :))
De nagyon élvezték.
2/8 anonim válasza:
Én 18 évesen csináltam elsőnek ilyet. Aztán rájöttem, hogy ez tetszik. Jó mikor a másik szolgál. Azóta volt pár srác akit használtam. Mindig fontos előre fixáln mik a határok és legyen vész szó is. Ami fontos még, hogy egy megnevezést használjon a szolga. Eleinte vicces, de csak 1-2 percig, aztán megszokja és ezáltal kicsit egyszerűbben érzi magát szolgának a másik. Ha valakivel kipróbálod és szolga vagy te válassz helyszínt, ha lehet. Vagy olyan helyre menjetek, ami mondjuk nem a másik lakása. Illetve védekezz! Vagy kérj AIDS tesztet. (ezt amúgy sima szexben is ajánlom heteró/bi/meleg személyeknek, mert ingyen van és megnyugtató)
3/8 anonim válasza:
Simán aláznék fiút, ha van vékony és fiatal. Mert ez fontos:)
4/8 anonim válasza:
Lehet kipróbálnám egy domináns nővel. :3
23/F
5/8 anonim válasza:
Én még nem próbáltam de simán ki próbálnám hogy szolgál egy férfi :)
6/8 anonim válasza:
Én kipróbálnám, hogy szolga legyek egy másik fiúnak:)
7/8 anonim válasza:
mind a kettő szerepet kipróbálnám. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!