Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első szex után természetes ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szex után természetes ez az érzés? Másnak is volt ilyen érzése? 20/f

Figyelt kérdés
Tegnap elvesztettem a szüzességem, vagyis tegnap szexeltem először egy 23 fiúval, akit már 8 hónapja ismerek. Nagyon gyengéd volt és figyelmes, így a szex során egyszer sem éreztem fájdalmat, hanem inkább kellemes érzés volt. Olyan 20 percig bennem volt egyfolytában és most pedig olyan ürességet érzek a fenekemnél, nem fájdalmad és nem is kellemetlen, hanem egy fura érzés, mintha hiányozna onnan valami. Nem tudom jobban megfogalmazni. Remélem, azért értitek! Szeretném ma megismételni a szexet, mert nagyon jó volt és meg is beszéltük tegnap, csak nem tudom, hogy várjak-e még pár napot, nehogy valami gondom legyen belőle.

2015. dec. 10. 08:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! :) Most is itt vagyok nála, fél 8 körül érkeztem. Ő most ment el zuhanyozni, én meg addig megágyaztam. :) Úgy érzem, hogy odáig van értem, mert olyan ártatlan, csillogó szemekkel szokott rám nézni, hogy elpirulok. ^^ Na meg a másik, hogy nem is vagyunk együtt, legalábbis nem mondtuk ki, mégis várt rám 8 hónapot, nem lépett le, pedig eleinte csak neten beszélgettünk és csak 3 hónap után találkoztunk személyesen, azóta már szinte hetente kétszer taliztunk és tegnap megtörtént az első szex. Félek kimondani, hogy én is szeretném, ha párkapcsolatban lennénk. :D Szerintem ő pont arra vár, hogy én mondjam ki, mintha ezért adná nekem ezeket a jeleket. Ő már volt néhány fiúval, nekem viszont ő az első. Ma itt alszom nála és jó lenne, ha lenne bátorságom szóba hozni ezt a dolgot. Na, de megyek, mert úgy hallom, végzett a zuhizással. Köszönöm a válaszokat! Sziasztok! :)
2015. dec. 10. 20:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Ja, és nem a kaki miatt van ez a hiányérzet, mert előtte is csináltam beöntést magamnak, amikor saját magamon próbáltam az ujjazást és sosem volt ilyen érzésem. :D
2015. dec. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!