Természetes ez az érzés?
Kezdeném azzal,hogy idén voltam 11-es,és nem olyan rég kezdődött a szünet.Ez azért kapcsolódik a kérdésemhez,mert évközben nem nagyon éreztem magam fáradtnak,vagy legalábbis nem hosszútávon.Mikor naponta hazajöttem,akkor igen.De itthon pihentem kicsit,és kész.Viszonylag sok versenyen vettem részt,nyelvvizsgázni is voltam,viszont úgy éreztem hogy ez szinte egyáltalán nem fáraszt ki.Azzal foglalkoztam,ami tetszett.
Most nem sem kifejezetten fáradt vagyok,csak néha unalmasnak érzem azt is,hogy itthon legyek.A boltokba szeretek menni,de néha már azt is olyan semmilyennek gondoltam.
Megyek majd külföldre,cserediák útra,ráadásul nagyon jó helyeket fogok megnézni,de valahogy ez sem tűnik nekem egy teljes,100%os pihenésnek,mert először fogok repülővel utazni,nyilván egyedül (persze emiatt is fogok kicsit aggódni),vonatoznom is kell majd a helyszínen és még itthon se nagyon vonatoztam,meg ugyebár sok az előkészület.Szóval örülök,hogy megyek,de úgy érzem,hogy ezelőtt az utazás előtt még szükségem lenne talán egy útra,amikor családdal vagyok.
Szóval nem azt érzem,hogy fáradt vagyok,hanem valami érdekes elvágyódást.Olyan "mennék is,de talán nem is" érzésem van.
Talán a sok,évközbeni tanulás miatt?Év közben nem éreztem magam fáradtnak,akkor miért pont most vannak ilyenjeim,mikor már szünet van?
Mit gondoltok,tényleg szükséges elmennem valahova, "feltöltődni",vagy inkább a jelenlegi gondolkodásom nem jó?
Tudom,hogy hosszú lett,de rövidebben ezt nem lehet leírni.
A gondolkodásomra visszautalva,azt arra értettem,hogy most néha olyan dolgokat is esetleg unalmasabbnak tartok,amit mások nem.Örülnöm kellene annak,hogy szünet van,nem pedig elégedetlennek lenni.
Vagy,talán tényleg nem pihentem ki magam rendesen,és ez "most jön elő"?
Most, hogy vége a sulinak most jön le az emberről az év közbeni feszültség.
Mindenképpen menj el a cserediák útra, ott is fel lehet töltődni.
És ha szeretnél a szüleiddel is lenni, akkor legyél, nem feltétlenül van ez időhöz kötve, akár egy jó kis hétvégi program, egy mozi egy közös kártyaparti is sok energiát adhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!