Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg csak a kövérek farka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a kövérek farka kicsi?

Figyelt kérdés
Ti srácok milyen farkakkal találkoztatok? Engem izgat a kis méret, de mindenkié 15cm felett van.

2015. dec. 7. 15:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy kisebb, max arányaiban kicsinek látszik. Amúgy a 15 centis átlag, az csak bemondásos alapon működik. Amúgy 12-3 centis a legtöbb pasasé.
2015. dec. 7. 15:21
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Molnár Krisztián kövér és kicsi a farka.
2015. dec. 7. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A húsosabb pasiknak is van akkora méretük mint bárkinek csak nekik egy részét fedi a felesleg. Mellesleg inkább a géneken múlik a dolog szerintem.

Én macikedvelő vagyok úgyhogy sajátomnál kissebb mérettel találkoztam, de én azt szeretem.

22 f/m

2015. dec. 7. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jellemzően kisebb a maciknak.

Főleg mert alul több zsír..

Viszont ha le fogy valaki érezhetően nagyobbnak hat a méret.

Mondjuk én nem vagyok kövér,de van egy haverom aki pont azért kezdett el fogyózni mert nem jött be senkinek és a méretével sem volt elégedett.

Leadott 30 kilót,kigyúrta magát és mindkét oldalon pozitív változás volt.

2015. dec. 7. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Ahogy már mondták, a kövéreké azért tűnik kisebbnek a többiekéhez képest, mert a zsírpárna jobban elfedi. Ettől függetlenül persze bármilyen testalkatú pasinak lehet kicsi. Szerintem például még izgató is a kontraszt, ha egy nem kövér, hanem kifejezetten jó testű, izmos férfihez alul csak picike farkinca tartozik. Pláne ha az ágyban aztán ő a passzív, és a nagyobb farkú pasija neki teszi be. ;)
2015. dec. 7. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok sovány, 16 vagyok, és 16 a farkam
2015. dec. 7. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem a méret a lényeg. Itt a gyakorin kérdeztek pl. hogy 190 cm magas a srác és 14 cm a farka, nem ettől valaki férfi én úgy gondolom, HANEM A BELSŐJE!!!!!

Nekem is 15 cm, és? Meg vagyok elégedve. 25 f

2015. dec. 7. 22:37
 8/10 anonim ***** válasza:
És ha lefogy, akkor meg hirtelen duplájára nő a pélója?
2015. dec. 10. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
elég sok péniszt látok munkahelyemen a zuhanyozóba több a kicsi mint a nagy és nem azért mert kövét lenne
2015. dec. 17. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:

# 8/9

Nem. De nagyobbnak látszik:D

2015. dec. 17. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!