Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg Férfiak! Nektek nincs olyan nő akivel aktív szexuális életet tudnátok élni?
nincs olyan nő. max olyan van, akivel kipróbálnám egyszer kíváncsiságból.
tudnak tetszeni a nők, de nem szexuálisan. azok is csak a fiatalabb lányok, egy idősebb vagy netán túlsúlyos nő meztelen látványa nekem egyszerűen undorító. sajnálom, ez van. a pasikra gerjedek nem a nőkre. ezt én is mondhatnám, hogy hihetetlen, hogy neked nem tetszenek a pasik.
Ha egy meleg pasi akármennyire felizgul egy nőre, vagy lefeküdne vele, akkor már biszex lenne.
Ez olyan mintha én azt kérdezném, - ha fiú vagy - hogy dugnál egy pasival aktív/passzív szerepben mert tetszik rajta valami?
És ha lány vagy, akkor lefeküdnél egy lánnyal, csak azért mert tetszik rajta valami?
Akkor ahogy az ötös már feltette a kérdést, ismét felteszem mert talán megérted hogy miért nem bukunk a nőkre:
Neked van olyan fiú akivel aktív vagy passzív szerepben szexuális életet tudnál élni? Csak mert én meg azt nem értem hogy neked miért olyan a gondolkodásod..
ez vissza hat kérdező, tedd fel magadnak ugyan ezt a kérdést, csak a lány részét cseréld ki fiúra.ha lány vagy akkor meg marad a lány része..válaszold meg magadban, és már az a válasz is meg lesz amit tőlünk kapnál..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!