Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebb melegek! Van köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb melegek! Van köztetek olyan, akinek még soha nem volt párkapcsolata? Milyen így az életetek? 27/F

Figyelt kérdés
2015. dec. 1. 15:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha a kérdezőnek szűkülete van, azt egy kis csippentéssel meg lehet oldani, nem kell teljes körülmetélés, emiatt nem kell lelkileg ennyire beszűkültnek maradni, mert eltorzul a lélek is. Rutin beavatkozás.
2015. dec. 1. 22:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyon is dicséretes, hogy nem csak a szex dominál.

Szerintem is vannak azon kívül milliószor fontosabb dolgok.

Amúgy meg én vonzódok a férfiakhoz, de a szex egyáltalán nem érdekel velük.. Csak keresned kell és megtalálnod azt, aki szintén nem akar szexet, csak mondjuk orálozni.

Sok sikert!

2015. dec. 2. 10:24
 13/22 anonim ***** válasza:

Kérdező: 20 éves korom óta gyakorlatilag folyamatosan párkapcsolatban éltem/élek (pár hónap megszakítással), el sem tudnám képzelni az életemet úgy, hogy nincs mellettem az, akit szeretek. 25 múltam, a barátom pedig 29 múlt. 3+ fantasztikus évvel a hátunk mögött azt gondolom, hogy egy jó kapcsolatban alapszabály, hogy alklmazkodni kell egymáshoz. Az a baj, hogy nálad nem látom, hogy képes volnál egy másik emberhez alkalmazkodni... Megvan a fixa ideád, hogy mit, hogyan csinálsz és abból nem engedsz. Nyilván azért is alakult így, mert túl sok ideje vagy úgymond magányos. De gondolj bele, hogy majd évtizedek múlva visszatekintesz, akkor ahelyett, hogy a pároddal eltölött szép időkre emlékeznél, tényleg azt szeretnéd majd látni magad előtt, ahogyan magányosan maszturbálsz a számítógép előtt az egyedi technikáddal (ami amúgy nem kétlem, hogy nagyon effektív és király)? :/

Ja, és hülyeség, hogy 30 fölött már nem csak orálon él az ember... Ez nem korfüggő dolog.. Sőt, én például amikor elkezdtem szexuális életet élni, akkor alap dolog volt számomra az anál.. Mostanra pedig tök jól elvagyok hónapokig is csak az orállal és nagyon ritkán jön elő, hogy na most dugnék/dugjon meg a barátom. :)

Összegzésképpen gondolj bele, hogy mit nyersz és mit veszítesz azzal, ahogyan gondolkodsz. :) Nem biztos, hogy nem érné meg az áldozatot a dolog... Kívánom amúgy a legjobbakat!

2015. dec. 2. 11:38
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi a kedves válaszokat.

Igazán nem az alkalmazkodóképességemmel van a baj.

Sőt túlzottan is képes vagyok magamat mások alá rendelni.

Nem szeretem a konfliktusokat,és hát egy kapcsolatban vannak ugye.

Illetve túl szorongós alkat vagyok.

És folyton attól félnék,hogy "van más helyettem",mert hát olyan könnyű találni egy újat,ha már meguntad a régit és még bajok is vannak.

Sokszor úgy érzem,hogy ezzel inkább védem magam a csalódásoktól.

2015. dec. 2. 16:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek megbántani, de esetleg érdemes lenne szakember segítségét kérned. - Félek ezek már túllépik az egészséges szorongás határait.
2015. dec. 2. 18:53
 16/22 anonim ***** válasza:

Amúgy én azt hozzátenném, hogy az sem jó, ha ezen agyalsz. Találj magadnak egy hobbit vagy valami.

Nem feltétlenül kell kapcsolatban élni. Ha van olyan, amit (szívesen) rendszeresen csinálhatsz, akkor máris boldogabb az életed.

2015. dec. 2. 20:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért azt szögezzük le, hogy az túlzás volt mondani, hogy ez már nem egészséges, szerintem rengeteg olyan dolog van, ami nem egészséges, de ez mem tartozik azok közé. Egyébként velem is hasonló a helyzet csak én 22 éves vagyok.
2015. dec. 2. 23:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért alakult ki igy. Ez dobta a sors. Nem nézek ki jól. Meg utálom is ezt az életet. Meg alig van 1-2 fiú aki tetszik de sose tetszettem nekik
2015. dec. 4. 18:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Én 34.-vagyok, nekem sem volt. pár évvel ezelőtt 4-randim volt. Ebből 2-beszélgetés, 2-nél az izgalomtól nem állt fel a szerszám.

Amúgy külsőleg jól is nézek ki, sportolok is. Csak a Xanax-nyugtatók, amiket szedek, depi-re írták fel 10.-évvel ezelőtt, ezért nehezen áll fel.ÉN KÖRÜLMETÉLTETTEM 25-ÉVESEN, SZŰKÜLET MIATT. íGY HIGÉNIKUSABB, EZ IGAZ.

2015. dec. 6. 11:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha sportolsz, akkor minek a nyugtató? Én amikor rendszeresebben futottam, akkor eléggé kiegyensúlyozott voltam.

#17-es vagyok

2015. dec. 6. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!