Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb melegek! Van köztetek olyan, akinek még soha nem volt párkapcsolata? Milyen így az életetek? 27/F
33 vagyok
sose volt senkim
de már hozzászoktam
És miért alakult ez így nálad?
Sajnos én is efelé haladok.
Úgy érzem nem tudok megfelelni a sok elvárásnak.
Illetve túl magasak a magammal felállított elvárások is.
Nem tudok kiegyensúlyozott életet élni.
Ja,és még szűz is vagyok,annak ellenére,hogy sokan szexelnének velem,de én nem vagyok alkalmas szexuálisan semmire,sem passzívként,sem aktívként nem tudok szexelni.
Hiába sportolok,vagy nézek ki jól,így lehetetlen párkapcsolatot találni,csak nem tudom,hogy hogyan lehet,vagy lehet e ezzel élni egy életen át.
Fitymaszűkület.
Nem durva,de nem is kellemes.
Megműttetni nem akarom,ugyanis van saját maszturbálási technikám,amikhez szükséges a fityma.
És ez az egy öröm van,amiről nem mondok le.
És amúgy sem tartom higiénikusnak ha valakit körülmetélnek,és nem védi semmi.
Passzívként pedig nem tudok ellazulni annyira...ha érted...
Őszintén?
Nekem jobb a maszturbálás,mint a szex egy másik személlyel.És ezért nem fogok lemondani a saját szexuális kielégülésemről.
Másik oka,hogy én nem akarok soha kórházba kerülni,de főleg nem műtőasztalra feküdni.Vagy,hogy belémvágjanak,stb.Én ezt morbidnak tartom.
De nem csak szexuális okai vannak.
Más jellegűek is.Nem tudok teljes értékű partner lenni.
Én már amúgy is "öreg" vagyok ahhoz,hogy csak a szex domináljon.
30 felett már nem egy kis orális szexért vannak együtt.
De 30 felett már a kutyának sem kell az ember,szóval szinte mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!