Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tovább? Nem tudom mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés
Nyáron történt...részegek voltunk mindketten. A legjobb barátom és én. Ő heteró, van barátnője, én meleg vagyok, és nekem is van. :D Na annyi a lényeg, hogy rávettem erre-arra, de nem lett jó vége. Mellesleg szerelmes is vagyok belé, és ezt tudja is. Már előtte is tudta, és azt is hogy mit akarok. Az "incidens" után 1 hónapig nem tudtam vele beszélni. Aztán azt mondta, hogy erről soha többet nem is akar. Mostanában sokat dumálunk, de semmi sem olyan mint régen. Ma időjárásról és politikáról csevegünk. Úgy érzem hogy ez a valami szakadékot vágott közénk. De nem tudom elfelejteni, nem tudom nem szeretni. Apropó...egy osztályba járunk még az idei tanévben.. :D na várom a tanácsokat. A felejtsem el meg ilyenek nem játszik sajna..

2015. nov. 29. 08:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az a baj, hogy semmi sem játszik.

A legjobb barátommal smároltam (fiú-lány) és tönkre tettünk egy 8 éves barátságot.

Ha ilyesmi történik, akkor soha sem lesz ugyanolyan. Sőt. Hasonló sem. Megtörtént egy olyan solog, amire nem akartok emlékezni. De ha együtt vagytok, csak beszélgettek még akkor is beugrik a nyári tórténet.

Elfelejteni se te, se a barátod nem fogja. Lehet barátok maradtok, de ahogy te fogalmaztál: a szakadék ott marad.

2015. nov. 29. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagy a gond! Ha csak a szex hiányozna neked, meg tudnád oldani, de neked a szerelme kellene, pedig ő a csajokat szereti! De ha neked is van barátnőd akkor lehet hogy nem olyan fontos neked hogy vele is légy! Talán nélkülözhető!

Itt erre nem hiszem hogy orvosságot találnál! :-(

2015. nov. 29. 08:32
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Alapszabály, hogy hetero fiúbarátra nem erőltetek rá semmit, amit másnap megbán... pont azért, mert tönkreteheti a barátságot egy életre. A felejtsem el pedig nagyon is játszik, mert akár tetszik, akár nem, a lányokat szereti, úgyhogy jobb lesz, ha ezze a gondolattal mielőbb megbarátkozol. :/

25F m

2015. nov. 29. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!