Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy heteró fiú miért szeret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy heteró fiú miért szeret egy másik fiú intim szférájába bújni, hol a határ?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki szeret rá dőlni a válamra s úgy filmezni, oda bújni hozzám, chaten :* (kiss) szmájlikat küld, de heteró, és van barátnője is.

Számomra ez nem igazán férne bele melegként egy csajjal, túl intimnek találom azt hogy a másik arcába lihegve nézzek

filmet.

Ugyanakkor, mivel nem tudtam hová tenni a dolgokat gondolkoztam, hogy most akkor meleg, nem meleg, miért tesz ilyen

lépéseket, és elmondtam neki, hogy mi a szitu, erre meg azt mondta hogy ameddig jó haverok vagyunk nincs vele semmi baja :P

Ez is elég fura "Ameddig jó haverok vagyunk? Miért, ha nem akkor mi lenne? :P "

Ugyanakkor azt sem jelentette ki konkrétan hogy hát ő nem az, viszont nyilván ezek után inkább megerőltetem magam és odébb megyek ha számomra intim érintkezést észlelek..

Persze nyilván az teljesen rendben van, ő heteró, én meleg, kezelem úgy mint barát és semmi több, csak nem értem miért jó neki az ilyen..

2015. nov. 23. 08:26
 1/8 anonim ***** válasza:
22%
Meleg szerintem mint a kandalló karácsony éjszakáján. :D Mozdulj rá cuncikám!
2015. nov. 23. 08:30
 2/8 A kérdező kommentje:
# 1 Ja, persze :D
2015. nov. 23. 08:32
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ne vedd komolyan! Szórakozik csak,direkt!!!
2015. nov. 23. 08:35
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Szokása a fiúknak ilyesmivel viccelődni... épp annyira értem mint te.
2015. nov. 23. 09:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a gond?

Allitolagos hetero pitcsakat is latok kezenfogva az utcan meg egymas olebe ulni ill. Amiket leirtal.

Ok sem aggodnak emmiatt!

2015. nov. 23. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Tuti hogy vonzódik hozzád, csak még nem meri bevallani.
2015. nov. 23. 17:45
 7/8 Candy11 ***** válasza:
100%
Kedves kérdező a srác lehet azzé csinál ilyeneket mert ugy kezel téged barátként mintha a tesója lennél.. Az korn sem bizti hogy ő csak szórakozik lehet bisex amit igy probál elfogadni magába és probálkozik, nézi a reakcióid és ha minden összeáll akkor megnyilik... :D
2015. nov. 26. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Hello, en 32/F/M

Nekem is van ilyesmi haverom. Ö nem tudja, hogy meleg vagyok, de lassan közlöm vele, mert gyanítom magától nem fog sajnos rájönni. Amúgy tök jó haverok vagyunk kb 20 éve, és elég jól ismerem. Én gondolom ezért enged meg magánek sok mindent. Meg ilyen vicces laza gyerek. A másik tippem, hogy ő is meleg. De az is előfordulhat, hogy ez akár még benne érlelődött meg, csak mostanában körvonalazódik.

Nekem amúgy van barátom. Barátom szerint meleg, bár nem ismerik egymást személyesen. De mindenesettre nem kizárható, hogy igaza lesz. Ezért is akarok vele egyszer beszélni picit nyíltabban, de nekünk ehhez inni kell, valószínüleg sokat, mert nekem máshogy nem fog menni. Túl régóta vagyunk barátok. Vagy nem tudom mi a jó...

Mindenesettre félek picit azért mi lesz utána, mert ha érzelmeket táplál irántam, akkor fájni fog neki, hogy bár egy "csapatban játszanánák", de nem az esetem. Meg úgy egyaláltan ennyi év után a sok bu*is viccre visszagondolni, hogy egy része valóban nem is volt vicc, azért az neki lehet elég durva lesz (:D)

Mindenesettre, szerintem a te esetedben a srác simán lehet úgyanúgy meleg valójában, persze a fejében lehet valami teljesen más. Viszont ha téged zavar, az a te felelőséged, hogy jelezd, hol a határ. Ha jó haverok vagytok, akkor meg fogja tudni állni (tök mindegy, hogy he. vagy ho.) Ha meg nem, akkor meg érdemes egy ideig (akár évekig) távolságot tartani.

2015. dec. 9. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!