Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1x kipróbálnám sráccal az már biszexualitás?
Figyelt kérdés
Egyszerűen azért érdekel, mert tudni akarom, hogy nem élvezném-e. Tudni akarom felállna-e, stb. Lehet úgy is mondani, hogy egy visszaigazolás magamnak. Bár attól parázok mi van ha tetszik, stb. Azonban mégis izgat. Bár fogalmam nincs hogy lehetne okosan kipróbálni lebukás veszélye nélkül.2015. nov. 18. 08:46
1/23 anonim válasza:
Szerintem alapból Bi vagy, nekem nincsenek ilyen gondolataim, nem akarok semmi ilyen visszaigazolást, mert hetero vagyok..
2/23 anonim válasza:
Nem!
Csak hajt a kivancsisag semmi tobb.
Egy elmennyel tobb lesz.
3/23 A kérdező kommentje:
Hát ha lesz...
2015. nov. 18. 09:00
4/23 anonim válasza:
2: Dugott már sráccal srácként, de amúgy heteró. Hát persze...
Én is megba-.sztam a kutyám múltkor, de amúgy csak az embereket szeretem...
5/23 anonim válasza:
#4:
Te tényleg megb.sztad a kutyád??
6/23 anonim válasza:
Szerintem amíg nem lesz ilyen tapasztalatod,vágy szinten ez megmarad benned.
7/23 A kérdező kommentje:
Ja és csak vékony és fiatal sráccal szeretném :( Ha lesz valaha. Amúgy gondoltam rá ismerkedek meleg oldalon de kétlem hogy ott kifejzetten nyitottak lennének 1 alkalmas kíváncsi srácra :D
2015. nov. 18. 09:48
8/23 anonim válasza:
Hidd el én kifejezetten nyitott lennék erre, és ezzel más biszex/meleg srác is így van.
Nyugodtan keresgélj a neten. Ismerkedj.
9/23 anonim válasza:
#8:
Én pont nem így vagyok vele ... Köszönöm megjöttem már a bizonytalankodó, maga sem tudja mit akar, kíváncsi heterókból, amikor a közepén felpattan és elrohan, mert meggondolta, meg térdelek előtte és eszébe jut, hogy neki mégis más dolga van ...
10/23 anonim válasza:
Majdnem komolyan vettelek! Azután rájöttem kamuzol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!