Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára karácsony. Magányos, pár nélküli, meleg srácok! Bennetek ilyenkor nem erősödik fel még jobban a magány, egyedüllét érzése? Ti hogyan élitek meg? 20/f
Ooo... Csak én vagyok az egyetlen aki a karácsonyt a kajálással köti össze és nem a szerelemmel? :D
17/m
Igen, én is így vagyok ezzel sajnos. Ilyenkor még rosszabb társ nélkül. Persze nem leszek egyedül, itt vannak a szüleim, de azért az nyilván már nem olyan mint régen (a gyerekkori karácsonyok idilli hangulata már a múlté).
A legszebb ajándék lenne ha addig találnék egy kedves és normális srácot ^^
26/F
Idén valószínűleg én is így leszek. Ráadásul tavaly december közepén szakítottunk az expárommal. Rossz lesz így egyedül, az üres lakásban tölteni az ünnepeket. Ha valaki esetleg hasonlóképp érez Komárom-Esztergom megyéből, írhat privit!
28/F (meleg)
Mi nem ünneplünk karácsonyt:D
Mellesleg sosem érzem egyedül magamat, mert Én mindig itt leszek magamnak.. és hét kivel is lehetne szorosabb és boldogabb kapcsolatom, mint saját magammal?!
Szóval nem, bennem nem erősödik fel a magány érzése, mert az amúgy sincs meg bennem:D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!