Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoból heteró. Vajon sikerülhet?
Sziasztok! 24 éves vagyok, meleg, és most életemnek egy olyan pontjára jutottam el, hogy minden bizalmam a férfiak iránt elveszett, nem akarok alkalmizni, sem egy másik kapcsolatot keresni, sem más megoldás nem érdekel. Nem veszett ki a vonzalom a férfiak iránt, de egyszerűen néha úgy érzem, hiába szinte gyönyörű a pasi, nem tudnék hozzáérni. De nagyon szeretnék családot, gyereke(ke)t, nagyon családcentrikus vagyok, és elgondolkodtam azon hogy megpróbálok heteró kapcsolatot létesíteni, és ezt a meleg vagyok témát elnyomni. Tudom hogy nem lehet, sőt..., de vajon megér egy próbát?
Megtörténhet-e az, hogy egyszer azt mondhatom, hogy boldog férj, jó apa vagyok?
Köszönöm mindenki válaszát, hosszas mérlegelés után magam is arra jutottam, hogy nem fog sikerülni, vagyis magamat nem érzem alkalmasnak arra, hogy végigvigyem, de örökbe fogadhatok viszont, és bár nem ugyanaz az érzés, mintha a saját gyümölcsöd lenne, de kit érdekel, mert érzem, hogy kész vagyok rá, és meg tudom csinálni, akár egyedül is :)
Az utolsónak viszont gratulálok, ha tényleg ki tudott ebből törni :)
Ne csinálj butaságot, mert nem fog sikerülni. Egyszer minden meleg átesik ezen a "meg akarok változni" korszakon. A gyerektéma valóban nagyon nehéz kérdés. Még ha találnál is olyan lányt, aki szülne neked, nem teheted ki a gyerekeidet ilyen feszültségnek, a gyerek valóban nem játékszer.
Persze lehet olvasni olyanokról, akik "kigyógyultak" illetve "megszabadultak" a melegségből, s fennen hangoztatják, hogy ez igenis lehetséges akár ima által, akár gondolatok által mondván: minden az agyban dől el.
A valóság viszont az ilyen "kigyógyult" embereknél a következő:
1. Meleg létükre a gondolataikat görcsösen arra irányítják, hogy ők bizony heterók, s ehhez társul esetleg a vallási közösség támogatása és imája, mely alapján elhitetik vele, hogy igen, melletted vagyunk és szeretünk, de ebből a "bűnből" ki kell szabadulnod stb. Éshát a gondolatoknak és a környezetnek óriási hatása lehet olyannyira, hogy a meleg saját magáról is elhiszi, hogy ő már heteró, mély pszichikai torzulást okozva ezzel saját magának.
2. Másik eset, amikor a "kigyógyult" egyén eleve biszexuális. Jómagam is sok embert ismerek, akik a társadalom szemében példás családapák és hűséges férjek, titokban meg pasikkal szexelnek. :) A biszexualitás jellemzője gyakran, hogy az érdeklődés változik, hol az egyik erősödik fel, hol a másik. Lehet hogy 3 évig csak a pasik érdeklik, utána viszont lányba lesz szerelmes, s ilyen esetben álltatja magát az illető, hogy "kigyógyult".
Nem hinném!
Figyelj te melegnek születtél, az is maradsz.
Próbálkozhatsz heteró kapcsolattal de egy idő után biztos hoggy boldogtalan leszel!
Érthető ha néhány csalódás után elveszett a bizalmad,de ez az érzés is elfog múlni.
És lehetsz melegként is férj és apa,persze nem itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!