Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kényeztethetném a páromat?
Figyelt kérdés
Ritkán találkozunk és azt szeretném hogyha találkozunk akkor boldog legyen, tehát a kérdés hogy szerintetek mit csináljunk?2015. nov. 14. 23:28
1/9 A kérdező kommentje:
Az ilyeneket inkább estére hagynám, de napközben mit csináljunk? Hova menjünk?
2015. nov. 14. 23:57
3/9 anonim válasza:
fürdő?:) masszázs? most akkor a kényeztetés alatt nem szexuális dolgokra gondoltál? ha azt írod h estére hagynád, akkor mire gondolsz?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem a szexuális dolgokra gondoltam de szerintem egy kikapcsolt nap után jól esne egy jó kis éjszaka is :D A masszázs tényleg jó ötlet tud lenni :) Fürdőt tudsz ajánlani?
2015. nov. 15. 00:13
5/9 anonim válasza:
mi rudasban voltunk eddig meg a királyban:) mármint ha pesti vagy:D ezen kívül elmehetnétek kajálni valahova, amíg jó idő van sétálni is lehet:) barátommal legutóbb ferenciektől elsétáltunk a dunaparton végig a vörösmartyig, már kint van az adventi vásár, ott forralt boroztunk. kopaszi gát is szép. van pesten csomó jó teázó, forrócsokizó:)
6/9 A kérdező kommentje:
micsoda programtervet összeállítok majd ebből :D A királyba szoktam járni de még sosem voltam Vele, na de majd az is meglessz :) Köszi a válaszokat!!
2015. nov. 15. 00:33
7/9 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy nyárig nem is látod?
8/9 A kérdező kommentje:
#7 Azóta vele már nem járok, de már van más, ő közelebb van :)
2015. nov. 15. 15:23
9/9 anonim válasza:
ha bekapnád a fas.zát azt biztos tetszene neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!