Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 5 hónapja vagyok együtt de a szüleim úgy tudják hogy egy lánnyal járok és mar nagyon azt akarják hogy bemutassam nekik. Húzzam tovább az időt vagy mondjam el nekik az igazat?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 22:34
11/14 anonim válasza:
Kedves 10-es, ha a "fotelharcos" kifejezés rám is vonatkozott, akkor csak annyit mondanék, hogy én a saját tapasztalataimat írtam le, mivel én is végigjártam ezt az utat, s a belőle eredő tanulságaimat próbáltam leírni.
12/14 anonim válasza:
Csak beleolvastam a kommentekbe, nem olvastam végig, és nem személyeknek szólt, hanem általában. Nyilván egy tapasztalat más tészta. De azt te is beláthatod, hogy otthonról másnak jótanácsokat osztogatni nagyon könnyű. Erre mondják, hogy más farkával veri a csalánt. Könnyen mondja bárki, hogy "mondd csak el minél előbb!", de ha a szülei annyira homofóbok, hogy kidobják vagy kitagadják, az a megmondóembereket már nem érinti. Ezért kell neki mérlegelni, mert minden eset egyedi. Nem biztos, hogy el kell mondania, vagy ha el kell, akkor éppen most. Neki kell meghozni a döntést, és számolni minden lehetséges kimenetellel, mert sajnos nem csak a happy end van a pakliban. Nagyon nem.
13/14 vorarlberna válasza:
Beszarás ez a meleg meg unoka kérdés. Nem az lenne a lényeg, hogy mennyi szeretetet kap a pici ember, hetero szülőkkel is lehet rémálom a gyerekkor, meg a környezet is lehet olyan, hogy inkább nem vállal egyfiatal pár gyereket, mert nem akarják, hogy abban nőjön fel. Rengeteg minden befolyásolja a dolgokat, van a családban egyfiu 2 anyuval, már 14 és boldogok. Gyerek a lányokat próbálgatja, semmi gond nincs vele. Sokkal több korabelit látni hetero szülőkkel, elvált szülőkkel kezelhetetlen gyerekként. Magukra és környezetükre károsak. Akaszd fel magad mert nem lehet unokád, meg is érdemled, nem leszgondod a nyugdíjasévekre.
14/14 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló:igen van van két nagyobb tesóm fiú és egy lány (ikrek,25 évesek) van is gyerekük már...
Hát a szüleim nem nagyon szeretik a homoszexuálisakat és pont ezért féltem elmomdani de összeszedtem minden bátorságom és közöltem velük a tényeket... Persze fokozatosan... Látszott az arcukon hogy egy kicsit nagyon sokkolta őket a hír de azt mondták hogy próbálják elfogadni hisz az a lényeg hogy boldog legyek :D
Köszi szépen a válaszokat! Sokat segítettetek!
2015. nov. 10. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!