Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap láttam bu (ja nem, ezt a trágár szűrő nem engedi) homoszexuálisokat. És hogy van ez?
Két átlagos 16-7 éves srác. Semmi extrát nem csináltak, csak fogták egymás kezét, ahogy a szerelmeseknél szokás.
ÉS mégis mindenki megbámulta őket vagy még megjegyzéseket is tett.
Nem léptünk már túl ezen? Miért érdekel bárkit is, hogy a vele szembe jövő két illető egy pár-e és hogy heteroak-e?
2. Ezt a heterok közül, vagyis közülünk is csak a bunkóbbak csinálják.
Valószínűleg közülük is.
2: [link]
Egyébként a megbámulással nemtom mi a baj, nézni csak szabad nem. A jó csajokat is megbámulom, vagy ha alacsony srác van magas modell csajjal. A megjegyzés tétel az már más dolog, bunkó dolog amivel magukat minősítik az emberek. Sajnos mivel a nép 80%-a proletár, egybites, sztereotip, skatulyákban gondolkozó ember, addig nem fog ez változni, amíg társadalom nem jut el egy fejlettebb szintre. És ez nem elősegíthető azzal, hogy a TV képernyőn a pofámba tolják a homoszexuálisokat, mert akkor majd megszeretik őket. Ez k.rvára nem így működik, csak ballibes barátainknak ez így kifizetődő. Nekik az a céljuk h széthúzás legyen, h a homoszexuálisok majd rájuk szavazzanak. Közben eljátsszák a jótevő szerepét.
Akkor tennének jót, ha pl. a nyuggereknek megmondanák, h el lehet felejteni amit 60-as 80-as években a szexuális perverziókról olvastak. Mert ugye a homoszexualitás akkoriban még egy lapon volt kezelve.
Sajnos ez csak egy, de nem az egyetlen hátránya annak h társadalmunkat elavult, konzervatív, szenilis, tudatlan nyuggerek szavazóbázisa irányítja.
Én is megbámultam volna őket. :) De csak azért mert biztos cukik voltak együtt és mert ilyet nem nagyon látni. :/
Mégis hol jártál te hogy ilyet láttál?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!