Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
Az, hogy ritkaság látni.. Lányként legalábbis.. És az vonzó ami ritkaság..:D Mármint úgy értem, hogy jobb esetbe nem látod minden nap.. Bár ki tudja..xd
2/23 anonim válasza:
első válaszoló te hány éves vagy?:D
3/23 A kérdező kommentje:
Szeretem szopni mereven is, lankadtan is, élvezés előtt is, élvezés után is. Szeretek gyönyörködni benne, szeretem az illatát, az ízét. Szeretek játszani, incselkedni vele.
2015. nov. 1. 12:57
4/23 anonim válasza:
Első, az a rosszabb eset, ha nem látod minden nap, nem a jobb :)
Én akkor is imádom, ha minden nap látom, meg akkor is, ha csak két-három naponta.
Az oka pedig az, hogy jó. Mit kéne még ezen magyarázni?
5/23 anonim válasza:
Tyűha, akkor ezt orvosolni kell gyorsan! Nem gáz ez, a fiúnak is jó, neked is.. Próbáld több csávóval, biztosan izgató lesz, egyszerre 2-3 a szájba, seggbe illetve punciba is egy-egy.. Vannak ilyenek, akik szeretik ezt, szerintem te közéjük tartozol.. Fiúként én is oda vagyok a péniszért, de csakis a sajátomért.. Ápolgatom, kedveskedek neki, törődök vele, mint egy kisgyerekkel!:3
xd
7/23 anonim válasza:
Egyébként totálisan megértelek titeket lányok!:D Meg vagyunk mi áldva fiúk ezzel a csodával a lábunk között..*-* És vagyunk olyan rendesek, hogy ezt a csodát megosztjuk veletek.. Ha gondoljátok az enyém most épp szabad, megáldlak titeket eme szent ereklyével..xd
8/23 A kérdező kommentje:
#7 Ez szép gondolat.
2015. nov. 1. 13:11
9/23 anonim válasza:
Akkor gyere a templomomba, és kapod az áldást, és a "szentelt vizet":o :D
10/23 A kérdező kommentje:
Letérdelek az oltár előtt.
2015. nov. 1. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!