Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz lankadt állapotában kb. hány cm-től mondható átlagon felüli méretűnek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 17:59
1/7 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme, hiszen senkit sem érdekel, mekkora a pénisz lankadtan. Van húspénisz meg vérpénisz, az egyik lankadtan tök mini, de erektált állapotban lehet akár 20 centi is. Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
3/7 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy lankadtan átlagon felüli-e?? Vagy hogy egyáltalán mekkora lankadtan?? XD
4/7 anonim válasza:
Hát az átlag az 9.16 cm... szóval e fölött már átlagon felülinek mondanám
5/7 anonim válasza:
4-es vagyok.... a mondat második felét ne vedd figyelembe, hülyeségeket beszélek, hisz ha felette van akkor csak átlagon felüli lehet :D
6/7 anonim válasza:
Azért én díjaznám, ha lógva így nézne ki:
7/7 anonim válasza:
nekem husfarkam van lankadtan 18 de mereven nem nagyon lesz nagyobb csak vastagabb 19 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!