Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg van olyan masszázs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan masszázs amivel nőhet a farkunk?

Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%
hogyne lenne nekem már 35 centis 2 hónap alatt
2015. okt. 30. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
2015. okt. 30. 22:14
 13/16 anonim ***** válasza:
És a bizonyíték hol van? Mert eddig csak kamu képeket láttam, ahol fotótrükkökkel és photoshoppal megnagyobbították a képeken. De olyan is volt, ahol egy másik farok volt, még a rassz se stimmelt az előtte-utána összehasonlításnál:D Semmi nem bizonyítja tudományosan, hogy működne.
2015. okt. 30. 23:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Egy egyetemen volt már ebből egy több főből álló tanulmány, és nyújtással tényleg lehet növelni a péniszt, bár itt egy készülékről van szó, de a jelq-val(pénisznővelő masszás) is lehet.

[link]

2015. okt. 30. 23:36
 15/16 anonim ***** válasza:
19/F vagyok. Én 2 évig tanultam masszázs terapeutának és hivatalosan orvosilag is létező dolog. A masszázstól ugyanis a barlangos testek megnyúlnak és így a pénisz hosszabb lesz. (A vastagságából veszít) viszont mint mindennek van mellékhatás: erektált állapotban a pénisz nem lesz annyira kemény. Nem kell félni nem vészes. Ha érdekel valakit komolyabban irhat privátot. Szép napot.
2015. okt. 31. 06:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem 14-ről 16,5-re növeltem meg a fakamat. Tényleg működik, de NAGYON nem mindegy, hogyan csinálod! Komoly sérülést is okozhatsz magadnak, ezért frankón kell, hogy valaki megmutassa, hogyan csináld. Igen, meg kell, hogy fogja, hogy érezd hol, hogyan, milyen erővel és érzéssel. Ezeket nem lehet leírni, vagy filmezni... érezni kell.

Ha komolyan gondolod, megmutatom nálunk itthon biztonságban, amikor nincs itthon senki. Egyébként nyugaton vannak ilyen szalonok, ahol nők-férfiak csinálják a pasiknak, persze horor pénzért, kúraszerűen...

Nyugi, nem vok mekeg, és biztonágos!

2016. máj. 12. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!