Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van a határ a masszázs, az erotikus masszázs, a szexmasszázs és a szex között?
Szerintem ha a kuncsaft semmi mást nem tesz, mint fekszik a kezelőasztalon és hagyja, eltűri, élvezi a kezelést, a masszőr pedig végig ruhában maradva csak kézzel érintve kezeli ügyfelét, akkor még masszázsról beszélünk. Az erotikus masszázs is ebbe belefér, annyi kiegészítéssel, hogy az erotikus masszázs esetben a masszőr törekszik arra, hogy a kuncsaftnak nemi izgalma, akár orgazmusa is legyen.
A szex gondolom egyértelmű. Az már mind a két félnek jó. És nem véletlenül jó.
Szexmasszázsnak én azt nevezem, amikor a valódi szex egy rendes masszázs kezelés után vagy annak a keretein belül történik meg.
Tehát énszerintem az erotikus masszázs még nem szex.
Ti hogyan gondoljátok ezt?
A kérdés lényege többek között az, hogy meddig tudok elmenni én masszőrként egy kuncsafttal úgy, hogy az még ne jelentse a párom megcsalását.
Ez komoly?
Szerinted ha a masszázs végén kivered, leszopod a kuncsaft-ot az nem megcsalás? Eleve az erotikus munka nem az?
Ha leszopom a kuncsaftot, akkor már nem csak kézzel értem hozzá, és vélhetően azt nem csak ő élvezi.
Az erotikus munka egy nagyon tág fogalom. Nem lehet az egészet egy kalap alá venni.
Én masszőr vagyok, tehát a masszázsból indulok ki. A rendes masszázs lényege is az, hogy ellazuljon és megkönnyebbüljön a kuncsaft. Az orgazmus is erről szól, főleg a férfiaknál. De teljesen más szex közben aktívan mozogva elmenni, mint egy kezelőasztalon passzívan feküdve. Masszőrként a kuncsaft farkát más mozdulatokkal verném ki, mint egy olyan pasiét, akivel éppen szexelek. Egy igazi masszázs esetében a masszőr lényegében személytelen.
Az erotikus masszázs is szex, de csak az egyik fél élvezetére.
Megírhatnád, hogy hova lehet hozzád menni. Kíváncsi vagyok a kezelésedre. Ha weboldalad van, annak is elküldheted a linkjét, privátban is.
A masszázs, kézzel, lábbal esetleg kiegészítőkkel törtnéik (görgős akármi).
Yoni, Lingam masszázs is masszázs. Bár az intim területet érinted és a célja a szexuális izgalom, de nem az orgazmus, az ha megtörténik megtörténik ha nem nem. Ezekben az esetekben még ha el is élvez a kuncsaft, beszélhetünk masszázsról és nem megcsalás.
Vajon a nőgyógyász megcsalja a feleségét ha ujjal benyúl és megvizsgálja egy nő hüvelyét, méhszáját?
Nem, neki a nő vaginája a munkája része, kis túlzással munkaeszköz.
Egy yoni, lingam masszázst végző maszőrnek ez ugyanúgy csak a munkája része, csak az orvossal ellentétben itt a páciens élvezi a kezelést.
Ha már szájjal szállsz be a masszázsba, az már más kérdés. Az már egyértelműen szexuális aktus. A kézzel történő öröm okozása nem feltétlenül.
Ha saját örömödre, a páciensed célzottan történő orgazmusa eléréséért csinálod kézzel, az szexuális aktus, mivel a yoni és a lingam masszázs nem erről szól. A prosztata masszázs meg nevében masszázs de az is szexuális aktus.
Tehát a határ a megcsalás és nem megcsalás közt ezen a területen elég ingoványos, és ugye a párodtól is függ, hogy ő hogy fogadja, de nem szükségképpen megcsalás, csak azért mert a masszázs során a páciensed elélvez.
"Masszőrként a kuncsaft farkát más mozdulatokkal verném ki, mint egy olyan pasiét, akivel éppen szexelek. Egy igazi masszázs esetében a masszőr lényegében személytelen."
Ez bőven megcsalás.
Kéz a kézben...
Kéz a másban...
Más a kézben...
Más a másban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!