Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek hol van a határ a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol van a határ a masszázs, az erotikus masszázs, a szexmasszázs és a szex között?

Figyelt kérdés

Szerintem ha a kuncsaft semmi mást nem tesz, mint fekszik a kezelőasztalon és hagyja, eltűri, élvezi a kezelést, a masszőr pedig végig ruhában maradva csak kézzel érintve kezeli ügyfelét, akkor még masszázsról beszélünk. Az erotikus masszázs is ebbe belefér, annyi kiegészítéssel, hogy az erotikus masszázs esetben a masszőr törekszik arra, hogy a kuncsaftnak nemi izgalma, akár orgazmusa is legyen.

A szex gondolom egyértelmű. Az már mind a két félnek jó. És nem véletlenül jó.

Szexmasszázsnak én azt nevezem, amikor a valódi szex egy rendes masszázs kezelés után vagy annak a keretein belül történik meg.

Tehát énszerintem az erotikus masszázs még nem szex.

Ti hogyan gondoljátok ezt?

A kérdés lényege többek között az, hogy meddig tudok elmenni én masszőrként egy kuncsafttal úgy, hogy az még ne jelentse a párom megcsalását.

2015. szept. 28. 14:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Masszőr vok. Soha nem szoktam a farkat érinteni, kiverni, de ha megkért rá valaki, volt hogy megtettem --- és NEM vok meleg! Attól még az urológus sem lesz meleg, hogy a fenékben prosztata masszázst csinál! Attól sem, hogy egész nap farkakat fogdos, - vagy én feneket is masszírozom... Végülis női-férfi testekkel foglalkozom. Bár, ki tudja, lehet látens BI vok...és?! de ez minden. Valahol ezt olvastam, 4 fal között minden megtehető, amihez a 2 ember hozzájárul. Nyílván nem ajánlom fel, de ha áll neki és céloz rá... Ha én ezzel örömöt tudok szerezni neki, akkor ÖRÖMMEL megteszem. És még csak többet sem kérek érte. Végül is ez is masszázs:) Nálam ez még belefér. Biztonságban, nálam, otthon. Nem csalok meg ezzel senkit - a megcsalás szerintem lelki kérdés. És nem leszek kisebb se, de adtam valakinek egy kis pluszt ebben a szar világban:)
2016. máj. 12. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!