Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol van a határ a masszázs, az erotikus masszázs, a szexmasszázs és a szex között?
Szerintem ha a kuncsaft semmi mást nem tesz, mint fekszik a kezelőasztalon és hagyja, eltűri, élvezi a kezelést, a masszőr pedig végig ruhában maradva csak kézzel érintve kezeli ügyfelét, akkor még masszázsról beszélünk. Az erotikus masszázs is ebbe belefér, annyi kiegészítéssel, hogy az erotikus masszázs esetben a masszőr törekszik arra, hogy a kuncsaftnak nemi izgalma, akár orgazmusa is legyen.
A szex gondolom egyértelmű. Az már mind a két félnek jó. És nem véletlenül jó.
Szexmasszázsnak én azt nevezem, amikor a valódi szex egy rendes masszázs kezelés után vagy annak a keretein belül történik meg.
Tehát énszerintem az erotikus masszázs még nem szex.
Ti hogyan gondoljátok ezt?
A kérdés lényege többek között az, hogy meddig tudok elmenni én masszőrként egy kuncsafttal úgy, hogy az még ne jelentse a párom megcsalását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!