Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg énüket takarják kétértelmű, szexuális töltetű beszólásokkal a fiúk? Többi lent!
"csak azért gondoltam, mert tényleg olyan sok fura dolgot is tesz emellé, férfias de mégis ha nem figyel oda, kitartja így a kézfejét ilyen furán, meg sokszor volt hogy megbámulta a gatyám "azon" táját, hogy mikor odanéztem akkor gyors elnézett, ugyanez hátsómnál stb stb"
A homoszexuálisok is férfiasak, férfinak érzik magukat és a másik félben is a férfiasságot keresik. Egy heteroszexuális meg a nőkben a nőiességet keresi. Például megnézi mekkora a melle, milyen a feneke, stb. Tehát a másodlagos nemi jellegekre indul be az illető, akár homoszexuális, akár heteroszexuális. A homoszexuálisok sem kötelezően nőiesek. Ez a kézkitartás lehet véletlen, de ha a péniszedet, hátsódat nézi, akkor valószínűleg meleg az egyén. Nekem is van egy haverom, aki nyíltan poénkodik így és nyíltan flörtöl más fiúkkal, férfiakkal, akár meleg, akár nem. Persze a fiúk szoktak baromkodni meg buzulós vicceket elsütni, de ez körülbelül ennyiben merül ki. Nem nézzük egymás farkát. Aki ilyet csinál az homoszexuális. Nincs is ezzel semmi gond, találja meg mindenki a saját irányzatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!