Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
hanyatt, hason, oldalra fekve, gugolva, törökülésben, 69, .... szerintem talán csak fejjel lefelé nem :D
szerintem sokkal izgatóbb lenne a milyen póz helyett a hol? :P Tuti jönnének extrém helyek :D
2/13 anonim válasza:
Bárhogy. Amúgy alapba hátradőlve szeretem élvezni:)
3/13 A kérdező kommentje:
Én azt szeretem ha térdelve szopatnak
2015. okt. 26. 22:55
4/13 anonim válasza:
nem szeretem azt mondani, hogy szopatom a barátom mert nem használom őt, hanem kölcsönösen örömet szerzünk egymásnak. de amúgy, ahogy neki épp kényelmes vagy ahogy éppen nekiáll.. legtöbbször fekszem vagy ülök de ha ajtóban nekem esik akkor térdel vagy pl ha együtt zuhanyzunk.
23/F
6/13 anonim válasza:
Guggolni szoktam az aktuális partner előtt. Ha épp ágyon vagyunk akkor előtte vagyok miközben ő fekszik. Ha meg az ágyon ül,vagy máshol,akkor megint guggolok vagy néha térdelek.
8/13 anonim válasza:
Minek kell ilyen hülye kérdéseket feltenni? Teljesen színvonaltalan lesz az oldal.
9/13 anonim válasza:
Hason vagy háton fekve.
Ülve vagy négykézláb. De ekkor már a torkát b*szom.
10/13 anonim válasza:
kölcsönösen szopjuk egymást ahogy éppen jól esik sokkal izgalmasabb hogy hol 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!