Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » 10 meleg közül 9-nek azelőtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 meleg közül 9-nek azelőtt volt barátnője vagy házasságban élt, elvált, elhízott. Stb és áttértek a fiúkra! Miért van ez?

Figyelt kérdés

Én is meleg vagyok és volt meg van is sok alkalmi kapcsolatom!Hát,...khmm, ne tudjátok meg,sokan így kezdik a szöveget:

-Majd, ha az asszony nem lesz itthon! Majd a család mellett,ha el tud szabadulni..stb.

Ezzel a szöveggel csak saját magukat próbálják menteni, önmaguk elöl! Még önmaguknak is szégyenlik bevallani, hogy már otthon nem működik a dolog,vagy elváltak, nem találnak nőt, félnek, nincs pénzük..stb. Azon kívül elhíztak,nincs önbizalmuk és a fiukra fanyalodnak!

Higyjétek el, így van ez.Sokkal találkoztam és elvétve volt olyan,hogy már tizenéves kora óta a fiúkhoz vonzódott volna.

2015. okt. 25. 17:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%

Mert a nők nehezen elégülnek ki, és pár évi szer szex után nem akarnak tovább szexelni! A férfi pedig ha feláll, rögtön el akarja sütni!

Ennyi!Szerintem!

2015. okt. 26. 09:47
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es. Igen,el akarják sütni,de ez nem lenne magyarázat arra,hogy akkor miért nem egy másik nővel sütik el,miért fiúkkal.

Azért,mert nőt nemigen kapnak már ezek a férfiak.Nem adoniszok,a férfi már régóta hokizik és egyszer csak érdeklődnek,nézik a netet és egyszer csak kipróbálják fiúval...

2015. nov. 8. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!