Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok felesleges spermával rendelkező fiúk miért inkább az önkielégítést választják mint hogy megszopatnának egy meleg fiút?
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 10:08
11/25 anonim válasza:
Miért, talán nincsen elég aktív pasi akinek csinálhatnád? Úgy tudtam több van belőlük.
12/25 anonim válasza:
Nekem jöhet bármennyi én nyelem!
13/25 anonim válasza:
Mert a melegek válogatósak... Bár én se hagynám akárkinek...
16/25 A kérdező kommentje:
#15 Anál szexnél gondolom akinek van egy csepp esze gumit húz. Azonkívül én nem kezdek olyannal aki szereti a seggbedugit. Egyébkén meg hetero pároknál sem ritka az análszex, szóval ott is van egy kis sz@r.
2015. okt. 29. 20:18
17/25 anonim válasza:
egyszer végig néznék két pasit ahogy csinálják egymásnak :$
persze utána én is csinálnám előttük egy másik lánnyal és aztán valamelyik sráccal meg a másik csajjal hármasban :$$
vagy akár a két srác én meg a másik lány:$$
már most nedves vagyok:*
18/25 anonim válasza:
Nem nagyon találok erre partnert. Pedig van, hogy maszti helyett inkább szopatnék, vagy jól esne, ha kiverné nekem valaki.
19/25 anonim válasza:
Talan azert, mert nem mindenki homar? Nehez elkepzelni, hogy a hetero pasi elobb vagna le a farkat, minthogy masik srac a szajaba vegye?
20/25 anonim válasza:
A kéz az mindig kéznél van, de egy meleg fiu nem akad meg minden háztartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!