Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha nekem inkább a harmincas éveikben járó srácok jönnek be?
Főiskolán amúgy több ilyet láttam, hogy korodbeli lányok 20-as éveik végén/30-as éveik elején járó férfival jártak, nyilván ilyen idősen a lányok olyan dolgokat várnak már el, amit a korosztályuk, mondjuk egy huszonéves srác nem tud megadni (pl. anyagiak meg egyéb egzisztenciával kapcsolatos dolgok), ezért hajtanak a huszonévesek fiúk meg tinilányokra, mert azokat még le lehet nyűgözni egy vacsorával, a huszonéves lányoknál meg már ez csak egy gesztus maximum.
Egyébként mindenki nagy ívbe kakkantott ezekre, társadalmilag ez teljesen elfogadott ebben a korban ennyi korkülönbség, nyilván ha tini lennél akkor azért gázabb lenne.
17 eves vagyok, lany, es a 30-35 eves ferfiak nagyon bejonnek.
Nem tudom miert
Es igen, tudom, hogy nem normalis, nem kell itt fujolni.:)
Felajánlkozó gyökerek!
Azt ugye látjátok, hogy ez a kérdés a homoszexualitás kategóriában van!?!
ma 01:14
egyetlen egy ember ajánlkozott fel, másik két ember(velem együtt) meg benézte, szóval nem tudom mire ez a többesszám
Mindegy akkor az én válaszomat tekintsd úgy, mintha főiskolás ratyi fiúkkal írtam volna. lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!