Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek mit csináljak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak a meleg tesómmal?

Figyelt kérdés
Szerintem azért meleg, mert nem talált normális csajt. Fektessem le egy csajjal? Na de kivel? Vagy olyan fiút keressek, aki elvenné a kedvét? Ne értsetek félre! Nem zavar ha meleg, de az igen ha azért tesz így mert nem volt normális csaj... Szerintem még szűz 25 évesen... Értitek? Meg oké. Ha fiúval csinálja. Akkor is jó lenne ha elsőre olyan lenne akivel élvezi. Tudom nem kellene beleszólnom, de ha tudok segíteni miért ne tegyem. Bár nem tudom kit kérnék meg rá, de a lényeg, hogy szeretem és jót akarok neki.
2015. okt. 16. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Szia :)

Az első részről mondj le. Valóban, szerintem lehetséges hogy azért lett meleg mert nem talált normális csajt, esetleg régebbi rossz élmények, emiatt így alakult ki nála, DE ez nem olyan dolog ami visszafordulhat, már túl idős hozzá, ő már nem lesz hetero, szerintem ezen kár rágódni már.

Lehet hogy votl már valakije, csak nem szereti a családnak bemutatni, én is ilyen vagyok, bár nekem nem mindenki tudja még.

Talán a legjobb megoldás mindenképpen az lenne ha megitatnál vele pár sört és megbeszélnéd ezt vele.

2015. okt. 16. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem kell neki "segíteni". Nem gyerek, hanem 25 éves, felnőtt ember. Ha párkapcsolatot vagy szexet akar, akkor majd megkeresi magának a megfelelő embert erre.
2015. okt. 17. 08:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Mutatsz egy képet tesódról?
2015. okt. 17. 14:47
 14/14 anonim ***** válasza:
feküdj le vele lol
2015. okt. 19. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!