Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tökmindegy hogy mi a helyzet.
Ma már ott tart a tudomány hogy elméket kötnek össze. DNS-t javító alkotóelemeket építenek ki, aminek első sorban rákkal szemben van értelme.
Ha más nem, akkor előbb utóbb eljutunk oda, hogy kényszer vagy kényszer ellenére, de ezt az "elváltozást" is kijavítják.
Én egy biszexuális srác vagyok, és igazából én "örülök" annak ami vagyok. Sosem szégyelltem. Inkább áldás, hiszen egyszerre tudom a nőket és a férfiakat is élvezni.
De tudom azt, hogy erre lesz megoldás előbb utóbb. Én csak abban reménykedek, hogy én kimaradok ebből. Attól hogy biszex vagyok, még nem hülye, tudom hogy hova tart a tudomány, és hogy ha másért nem, de a demográfiai problémák miatt eljutunk majd oda, hogy a homoszexualitás a jövőben egy gond legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!