Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha passzívként nem csak fekszem és hagyom, hogy az aktív fél kényeztessen meg elvárom, hogy dugjon, hanem én is aktivizálom magam?
Szóval nem csak egy húsdarab vagyok neki amit dughat,hanem orálozok alaposan,nem csak beveszem a számba és szopogatom,hanem például a heréit nyalogatom vagy mélytorkozok,nyalogatom,stb...
Aktus közben meg nem csak mozgok rajta hanem tapizom stb...
A kérdést azért tettem fel,mert rengeteg aktívtól hallom,hogy kevés passzív srác foglalkozik hasonló képp a párjukkal vagy az éppen esetleges alkalmiban.
ez teljesen jó szerintem, mert úgy mindkét félnek élvezetes
én uni vagyok, de a barátommal kölcsönösen mozgunk mikor dugás van hogy nagyobb legyen az élvezet :D
21/F
Lehet, hogy annak a srácnak csak az a lényeg, hogy ő élvezze,kiürüljön és a passzív élvezete,elélvezése meg nem fontos.
7-es vagyok
ez eléggé önzőség, de sajnos vannak ilyenek :S
Szerintem a sima dugás-szopás az egy kicsit gépies,rideg.
Persze néha az is jó, de inkább legyen benne egy kis plusz pl. cirógatás,simogatás,csók,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!