Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy tudom hogy meleg?
az egyik barátomról rájöttem, hogy meleg (100%). Ő nem tudja, hogy én tudom és senki nem tudja róla, hogy az.
És eltudom képzelni milyen rossz így neki én pedig szeretnék segíteni neki és támogatni ahogy tudom. Kérlek segítsetek, nagyon fontos lenne
Vigyázz hogy közlöd vele a dolgot, mert egy életre elrémítheted, mert azt senki sem szeretnél hallani, hogy hé figyelj már tudom hogy meleg vagy... tuti elszalad világgá.
Viccet félre téve, kezd el vele beszélgetni mindenféle témáról aztán tereld rá a szót, mond hogy nincs ezzel semmi baj, meg te tökre megértenéd ha az ismerőseid közül valaki meleg lenne, és ha nem vevő a témára vagy látod hogy majd megfeszül az idegtől akkor ne erőltesd a dolgot.
Kérdés miért akarod neki megmondani hogy te tudod és hogy jöttél rá?
29/f/m
Így vicceskedve:
-háhá de köcsög vagy :D Viccet félretéve tényleg az vagy.
Kivancsi lennék azért, honnan az a 100% ...?
Ha így van: Szerintem is nagy segítség, ha az ember comingoutolhat egy barátnak, főleg ha tényleg igaz, hogy más (heteró) nem tudja még róla. Szenvedés, ha a barátaidnak hazudnod kell, és főleg az elején kell a jó élmény, hogy megtapasztald, hogy a barátaidnak nem lényeges, h meleg, biszex, transz vagy-e.
Te érzed, milyen viszonyban vagytok, ő milyen biztos magában, hogy belefér-e hogy lerohanod a témával, vagy inkább mégsem.
Én is ugy csinálnám mint az előző, kerülgetném a forró kását és persze többször mellékesen jelezném, hogy maximálisan elfogadó vagyok melegekkel szemben.
Persze, csak, ha heteró lennék :-pp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!