Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok hogy mondjam el?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
a szüleim már gyerekkorom óta nyüstölnek hogy egyet ígérj meg:ugye nem leszel meleg meg ilyesmi legjobban apámtól félek mert nem értene meg ráadásul anyám nemrég megtalált egy képet az ágyban egyik osztálytársamról hála csak fejkép volt ezért kitudtam magam magyarázni de félek segítség!!

2015. jún. 16. 21:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Ne mond el.
2015. jún. 16. 21:41
 2/17 Béla1977 ***** válasza:
77%
Akkor ne mond el.Ismerek olyat aki 43 éves és nem tudják a Szülei..
2015. jún. 16. 21:42
 3/17 anonim válasza:
0%
Valószínűleg ebben az is közre jatszhatott h annyit mondogatták...jobb minnél előbb elmondani, később csak rosszabb lesz...egy idő utan el fogják fogadni, türelmesnek kell lenned! Biztos kiakadnak az elején meg faggatni fognak de ezen túl kell esni :) fel a fejjel
2015. jún. 16. 21:43
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Tojd le mit gondolnak erről.. A te életed. Tudom nehéz,de túl kell esni rajta,ha nem teszed,később nehezebb lesz.
2015. jún. 16. 21:46
 5/17 A kérdező kommentje:
de egy idő után nem fog nekik feltűnni hogy nincs csajom?
2015. jún. 16. 21:51
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám se tudja.

Mindig kérdezi a csajokat,de sose válaszolok neki. Szerintem egy idő után leesik neki majd...

Ugyanez lesz a tiédnél is szerintem.

2015. jún. 16. 21:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
te életed, éld ahogy akarod. de ha ennyire rosszul fogadnák, akkor szerintem jobb nem megmondani nekik, főleg ha félsz. hány éves vagy? velük élsz még?
2015. jún. 16. 22:00
 8/17 anonim ***** válasza:
6%

Akkor apád, anyád tehet róla. Beléd magyarázták, hogy meleg legyél. Ne mondd el inkább, remélhetőleg megváltozol és később gyereked is lesz.

Mielőtt bárki elkezdené mondani a hülyeséget, hogy genetika így meg úgy, az tudja, hogy valaki házasság után lett meleg, valaki meg meggondolta magát és inkább a családot választotta, mint a homoksságot.

2015. jún. 16. 22:04
 9/17 anonim ***** válasza:
76%

8

Netán valami tudós vagy ? Ha nem,akkor kérlek ne okoskodj néhány eltérő példán!

2015. jún. 16. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Van ez így.... én 15 éves korom óta külön élek. Utáljuk egymást. De én szerencsésnek tartom magam, hogy évi 2-3x kell csak elviselnem őket. 17/f
2015. jún. 16. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!