Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passziv fiúk! Első nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passziv fiúk! Első nemi közösülésről lenne szó! Tanácsokat kérek!?

Figyelt kérdés
2015. okt. 5. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
3%

böribe mész arra készülsz?vagy nem értem.

kezdj el boxolni járni és akkor nem fognak megdugni odabent.

2015. okt. 5. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:
Naon vicces vagy xD.
2015. okt. 5. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi, ha nincs gumi, majd zacskót húznak a farkukra a cellatársaid.
2015. okt. 5. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Mire vonatkozóan szeretnél tanácsokat? :)
2015. okt. 7. 22:24
 5/7 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok. Arra lennék kiváncsi hogy mik az előkészületek? Meg hogy passzivként mit kell tennem? Előre is kösz a választ! :)
2015. okt. 11. 06:50
 6/7 anonim ***** válasza:
92%

1. ha a párod nem szűz, főleg, ha csak amolyan egyalkalmas alkalmi (első szexnek nem a legjobb, de egyeseknek ha nincs ló, szamár is jó), akkor Kondom - ha alkalmi partner de nem akarja, keress másikat. Főleg, ha elmegy benned valaki, nagy az esélye, hogy elkapod, ha van neki valamije (A lappangási idő pár betegségnél sok hét - hónap is lehet, HIV-vel ugye évekig tünetmentes lehet valaki, miközben fertőz).

2. síkosító, sőt, inkább kétszer annyi:-p

3. Az elején lassan, óvatosan. Te kontrolláld, talán inkább te ülj bele és ő maradjon nyugton, persze, ha nagyon óvatos, lehet úgy is, hogy ő tolja.

Nagyon egyéni, kinek mennyire könnyű ellazítani magát annyira amennyire elég, megtalálni a pózt, ami nem fáj.

Szóval a lényeg, az aktív elsőre nem szabad, hogy bunkó legyen!

Gondolom az ellazulást nem csak nálam segíti,ha fel vagyok izgulva, bejön a másik, kívánom:-p

Ja, igen, nem árt azért előtte megbizonyosodni, hogy nincs e, khm, sok anyag a végbeledben. Hasmenés közben nem a legpraktikusabb az análszex:-/

Aztán érzed... :-D

Ha elég idős vagy, hogy szexelj, akkor elég idős vagy, hogy rendszeresen STD-szűrésekre járj, ezek a leggyakoribb betegségekre (kb 5-6) ingyenesek is tudnak lenni, de kicsit kaotikus, mi hol mennyi. 1perc alatt ezt gugliztam a Háttér Társaság honlapján:

[link]

És nem, az orvos nem fog leesni a székről mert meleg vagy, és azért sem, mert szexelsz, mindkettő természetes dolog.(az orvosi titoktartás amúgy komoly dolog) A férfiak kb. 1/20 meleg és sokan rengeteget szexelnek, és sokan rendszeresen járnak szűrésre.

Ezzel együtt persze megértem, ha nem a szüleid jóbarátjához járnál, akkor sem, ha véletlenül bőr+nemibeteg-szakorvos (ez sokszor együtt van).

2015. okt. 13. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:
92%
- még annyi, hogy ha van is kellemetlen érzés, ez pozíciótól is függ. Én önkéntelenül addig helyezkedem, amíg jó, és azt hiszem ez kicsit gyakorlat kérdése is. Az aktívnak nem szabad erőszakoskodnia, mert esetleg könnyen fájdalmat tud okozni, de ez annyira alap, hogy vigyázunk egymásra, hogy talán le se kell írni. (mondjuk van olyan aki imádja, ha "keményen dugják", de talán nem így kezdte:)
2015. okt. 15. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!