Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Ti hogy jöttetek össze az első barátotokkal és hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
Meddig jutottatok az első szexuális kapcsoltnál?2015. okt. 3. 16:46
11/18 anonim válasza:
15 évesen koleszban volt az első. Egy nálam idősebb srác verte ki nekem, aztán folyamatosan megtanultam mindent. Mire vége lett a sulinak, már mindent tudtam :P
13/18 anonim válasza:
Facebookon ismertem meg, én 20 éves voltam, ő 19. 2 évig voltunk együtt és természetesen volt köztünk minden.
14/18 anonim válasza:
Szintén várok az igazira :D
20/F/M
15/18 anonim válasza:
az első szex az 17 évesen volt és egy melegbuli után. első kapcsolatom valamivel később és őt planeten ismertem meg.
22/F
16/18 anonim válasza:
Véletlenül, és várakozásom ellenére nagyon jó volt. Azóta is szívesen fogadom a pasik közeledését is, holott házas vagyok.
17/18 anonim válasza:
Maci oldalon ismerkedtünk össze tavaly januárban. Azóta együtt vagyunk.
Szex terén, hát anális az nincs. 1x-2x próbáltuk de nem jött be a dolog. Azóta kiderült hogy aszexuális a barátom de azért megoldjuk orálisan hébe hóba... :)
18/18 anonim válasza:
17 évesen itt találtam meg de nem sikerült túl jól. Aztán 18 évesen belevágtam szinten egy itt megismert lányra akit már 3 éve ismerek (16 éves korom óta) és már lassan 1 éve vele vagyok együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!