Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegeknél létezik barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegeknél létezik barátság szex nélkül?

Figyelt kérdés

2015. szept. 30. 19:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen...?!?
2015. szept. 30. 19:20
 2/15 anonim ***** válasza:
18%
De csak semmi buz..ulás!! Oké?!?
2015. szept. 30. 19:22
 3/15 A kérdező kommentje:
azt hittem komoly valaszokat kapom:D
2015. szept. 30. 19:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne létezhetne?
2015. szept. 30. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Én meg remélem, hogy nem komoly kérdés...
2015. szept. 30. 20:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha heteróknál létezik, akkor melegeknél miért ne létezne ??
2015. szept. 30. 20:58
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen:) vannak nagyon jo meleg barataim akikkel sosem volt koztunk semmi
2015. szept. 30. 21:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem b.meg.

Nekem biszexuális nőként üres és magányos az életem, soha nem vetült rám a baráti szeretet fénye, ráadásul minden környezetemben lévőre szexuális prédámként tekintek...

Igen, tudom, hogy aki full hetero, annak néha nem minden világos, de azért nem olyan megfejthetetlen a meleg életvitel sem.

2015. szept. 30. 21:21
 9/15 anonim ***** válasza:
2%
Én kicsit kellemetlenül érezném magam egy meleg társaságában...
2015. szept. 30. 21:22
 10/15 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon jó a kérdés, de a válasz már nehezebb rá. Heteróknál (általában) ugye fiú-fiúval, lány pedig lánnyal barátkozik, vagyis mindenki azzal a nemmel, amelyikhez NEM vonzódik. Ha egy heteró fiú bandába be is kerülnek lányok, bár "barátság"-ról beszél mindenki, érdekes módon ezek a lányok mindig "jó csajok". Hát ha egyszer barátság, akkor mit számítana, hogy az a csaj hogy néz ki? Vagyis ha maguknak nem is vallják be, de a tudat alatt mégiscsak ott van a vonzalom, mint motiváció.

Két meleg fiú barátsága viszont olyan, mintha egy heteró fiú-lány barátság, hiszen itt a két fiú egymáshoz vonzódik. Így általában itt is van valamiféle vonzalom egymás iránt. Kicsit kuszán írtam le, de remélem érthető. :)

Persze kivételek mindig vannak. Nekem volt egy meleg barátom, akivel semmilyen téren nem jöttünk be egymásnak, mégis jól elvoltunk, mindent megbeszéltünk, sőt, bulik után sokszor aludtunk egy ágyban, külön takaró alatt, de soha nem értünk egymáshoz. Talán azért sikerült barátkozni, mert egyikünk részéről sem volt semmiféle vonzalom.

2015. szept. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!