Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek adjam magam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjam magam a dologhoz?

Figyelt kérdés

Van egy férfi akibe teljesen beleszerelmesedtem már. Úgy tűnik viszonzott is a dolog. Ő külön él és többször is próbált már magához felcsalogatni, alig leplezve a szándékait. Eddig elutasítottam, mert ugyan vágyok rá, de nagyon félek a következményektől. A gond az, hogy én durván vallásos családdal rendelkezem és teljes mértékben homofóbok. Nem merem nekik elmondani, hogy engem nem igazán érdekelnek a lányok/nők..

Ő türelmes és megérti, habár látom rajta, hogy elég nehezen viseli, hogy kb. hozzám se nyúlhat.

Nagyon szeretem őt is és a családomat is, egyiket se szeretném elveszíteni..

19/F

2015. szept. 29. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
miért mész át hozzá úgy, hogy azt mondod nőhöz mész? vagy egy haverodnál alszol?
2015. szept. 29. 14:54
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
*miért nem
2015. szept. 29. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
nem kell a családodnak tudni ha nála vagy
2015. szept. 29. 15:10
 4/9 A kérdező kommentje:

Elég összetett mert egyszerre félek attól, hogy bármi komolyabb fizikai érintkezés legyen köztünk és attól, hogy valahogy rájön a családom.

Eléggé beleássák magukat az életembe és majdnem mindenről tudnak, ami velem kapcsolatos. Persze van némi kivétel mint pl ez is, de... nem tudom mennyire tudnám rejtegetni, hogy egy másik férfival vagyok, mint egy pár..

2015. szept. 29. 17:50
 5/9 kovpet ***** válasza:
100%
És akkor életed végéig szűz és magányos maradsz az idióta családod miatt? 19 vagy, felnőtt ember, csináld, ami neked esik jól és ne azt, amit mások várnának tőled.
2015. szept. 30. 08:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor ulj le es beszeld meg veluk
2015. szept. 30. 10:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nem vagy könnyű helyzetben, de gondolj bele, meddig bírja a (leendő) párod, hogy nem lehettek együtt? Akaratlanul elindíthat egy olyan folyamatot, hogy akár kiszerethet belőled, attól pedig nagyon sokáig a padlón lehetsz.

Ha valakik vallásosak, természetesen szívük joga, de sok az agymosás minden egyes vallásban, mert ha Te magad érzed, hogy ezzel a fiúval akarsz lenni, szerinted van bárki a világon, akinek joga van ezt megtiltani? Ugye te is tudod a választ: Nincs! :) A vallás azt nyomatja, csakis férfi/nő kapcsolat lehet, amiből gyerek születik, de ez már felette áll az egyéni boldogságnak, ha Te egy nővel nem lennél boldog, sőt nem is kívánod. A boldogsághoz való jog alanyi jogon jár, ha meg tudod teremteni.

Családoddal kapcsolatban csak annyit tudok mondani, lehet, nem fogják tudni elfogadni, de akkor nem is szeretnek igazán, jobban szeretik a nem bizonyított Istenüket, mint téged. Bár én is hiszek benne, de csak egészséges keretek között. De az lenne a legjobb, ha annyira még nem lennének elvakultak, hogy észrevegyék, a boldogságod a legfontosabb ;) Kicsit sokat írtam. 20/F

2015. okt. 14. 16:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Alakultak a dolgok azóta, hogy kiírtam ezt a kérdést. Ugyan még mindig nem mondtam el a családomnak semmit a dologról úgy konkrétan, de szerintem kezdik sejteni és nagyon negatívan állnak hozzá. Eléggé passzívak mondjuk, csak csipkelődnek párkapcsolati kérdésekkel, jóval többet a megszokottnál.

A férfinél azóta már töltöttem egy éjszakát, ami nagyon jó volt. Ugyan csak pár ölelés, simogatás, szeretgetés volt (tehát semmi "nagyobb" dolog), iszonyatosan jól esett. Akárcsak neki, láttam rajta hogy örül nekem. Főleg mikor alvás közben is átkarolt...

Felajánlotta, hogy beszél ő a szüleimmel, de lebeszéltem róla, nem hiszem hogy jó ötlet lenne..

Nagyon húz hozzá a szívem, vele szeretnék lenni és élvezni az életet, de nem tudom mennyire menne ez, ha közben ott lenne, hogy a családom megvet és utál emiatt..

2015. okt. 20. 16:23
 9/9 kovpet ***** válasza:
100%

"Felajánlotta, hogy beszél ő a szüleimmel, de lebeszéltem róla, nem hiszem hogy jó ötlet lenne.. "

Ezt szerintem jól tetted, nem jól jött volna ki.

Amúgy gratulálok. Lassan léphettek majd tovább eggyel :)

2015. okt. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!