Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Randin hogy adjam tudtára,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin hogy adjam tudtára, hogy azt akarom?

Figyelt kérdés
Csajjal első vagy második randin hogyan lehet tudtára adni, hogy menni kéne a dologra? Mondjuk arra gondoltam, hogy diszkréten oda dörzsölöm neki (mintha csak egy véletlen baleset lenne), és érzi hogy kemény, attól akkor veszi a célzást. Vagy van erre valami jobb mód is? (F, 2x)

2015. szept. 9. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:

van

hányat mondjak? :D

2015. szept. 9. 22:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ennél a farok odadörzsöléstől csak jobb módok vannak.
2015. szept. 9. 23:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus :D inkább kezd el simizni mindenhol :D
2015. szept. 9. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy, hogy érezze magát NŐ-nek melletted.
2015. szept. 9. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, lehet még kicsi vagyok ehhez (bár már 18 se ma voltam), de 1-2 randi után már az ágy? Én szeretem egy kicsit jobban kiismerni az illetőt, bemutatni a szüleimnek és majd utána. Ez kb. 1 hét, ha minden nap találkozok vele. És akkor a hétvégén erre is sor kerülhet.
2015. szept. 9. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt úgy szokták,hogy elcsábítod a másikat,nem ráparancsolsz kb. :D
2015. szept. 9. 23:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyilván sejti, h nem Hegelről akarsz vele beszélgetni.
2015. szept. 10. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Tegyel apro utalasokat neki, mikozbrn simogatod a kezet, stb. Pl.: olyan szexi mosolyod van, amint beleptel a szobaba ereztem, hogy mennyire kivanlak. Hajra! 16L
2015. szept. 10. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!