Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi meleg fiatal?
Miért és honnan tudja egy fiatal,hogy homoszexuális,ha még életében nem látott puncit/péniszt? Ez valami divat?
Félreértés ne essék,én azt sem bánnám,ha minden srác meleg lenne,hiszen ennek a terjedő divatnak köszönhetően tudok 30+ évesen hamvas tinilányokat hágni! Hajrá melegek!
És aki heteró, az honnan tudja, hogy az, amikor még nem látott puncit?
Nem a melegekkel van a gond, hanem az ilyen sötétekkel.
A 30+-os pasit leszoljátok mert tini lányokkal fekszik ágyba elnézéseteket kérjül Én és a párom .. de már most a csajok korábban érnek mint a fiuk és sokkal inkáb a tőlük 3-4-5 évvel idősebbek között keresik a párjukat ahogy Én is.. :)
Én a 18-ik élet évemet töltöm 8 honap mulva a párom a 32 élet évét 4 honap mulva.. kérdezzük mi hogy mi ezzel a gond?? 14 honapja vagyunk együtt.. a volt párom 11 évvel idősebb nápam Én 14 voltam ő 25 mikor össze jöttünk 2 évig voltunk együtt!! :)
A sokmeleg fiatalhoz annyi hozzá szolásom van hogy alig ha nem a fiuk másabb nevelést kapnak mint mi hölgyek és szabadabb életet élnek mint mi igy sokkal jobban megengedheti ezt vagy a biszexuális életformát
Talán segít, hogy nem hurcolják meg őket mind társadalmi, mind fizikai értelemben, ha kiderül róluk a nemi beállítottságuk...
A farkadnak/vaginádnak meg mondhatod, hogy mi a divat; ha nem vagy meleg, akkor nem izgulsz fel egy azonos neműre , szóval ezt a "divat" magyarázatot jó lenne vére elengedni.
Egy kicsit prűd vagy, és el vagy maradva a népitélettől!
Nézz TV-t, és rögtön rájössz, hogy mi a pálya ma!
(Nem baj ha én nem nézem?) :-)
Attól, hogy a médiában elismerik, hogy léteznek melegek, továbbra sem fog senki szexuális vágyat érezni olyan iránt, aki iránt amúgy nem érezne.
Ha ez másképp lenne, nem lenne ennyi depressziós/öngyilkos meleg, aki meg akar változni, hiszen a tv-ben 90%ban heterokat lát.
Attól, hogy látsz egy kínait a tv-ben, nem változol kínaivá, ha csak nem voltál azelőtt is kínai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!