Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi meleg fiatal?
Miért és honnan tudja egy fiatal,hogy homoszexuális,ha még életében nem látott puncit/péniszt? Ez valami divat?
Félreértés ne essék,én azt sem bánnám,ha minden srác meleg lenne,hiszen ennek a terjedő divatnak köszönhetően tudok 30+ évesen hamvas tinilányokat hágni! Hajrá melegek!
Mai világban már jobban fel lehet vállalni.
Elég megnézni, hogy hány meleg játssza a heteró családapát, közben meg férfiakkal bújik ágyba.
"Miért és honnan tudja egy fiatal,hogy homoszexuális,ha még életében nem látott puncit/péniszt? Ez valami divat? "
miért, te honnan tudod, hogy hetero vagy, mert, hogy puncit még nem láttál, az is biztos...
"nnek a terjedő divatnak köszönhetően tudok 30+ évesen hamvas tinilányokat hágni!" szerintem, veled a sétáló lányok se állnak szóba, hiába fizetnél
Es te honnan tudtad fiatalon h lanyok kellenek? Valszeg nem probaltad ki mindket nemet h rajojj. Gondolom a lanyok izgattak. A melegeket meg a fiuk. A nemi eressel egyutt vagyak, fantaziak is jonnek maguktol. 30 eves vagy es ezt magyarazni kell?
Ez nem egy divat, csak tobben merik vallalni mint regen. 30 evesen mar inkabb not kene magad melle keresned es nem hamvas tinilanyt.
Én sem a puncit, sem a péniszt nem szeretem nézegetni, Nem abba szeretek bele, ha meglátok egy nőt.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!