Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal nincs helyünk. Nem kell feltétlenül szexre gondolni, de az is benne van persze a pakliban. Van valamilyen ötletetek, hogy hol lehetnénk mégis együtt?
Otthon nagyon kiborulnának, ha elmondanád? Biztos nem lehet jó titkolózni:( Te is megkönnyebülhetnél és a helyzet is megoldódna:)
Ebben a helyzetben sajnos nekem sincs jobb ötletem mint az autó, ha van
Vannak direkt ilyen helyzetre specializálódott búvóhelyek. Néhány ezer Ft/ óra, nem olcsó, de néhanapján be lehet vállani. Ha egy éjszakára mentek jobban megéri. Tapasztalat ;)
Ha nincs ennyi pénzetek, akkor mondjuk be lehetne avatni egy olyan barátot, akinek van lakása és hátha megengedi, hogy ott legyetek olykor.
Igaz sajnos jön a hideg tél, csapadék, de még a szabadban parkban , tetőn, kihalt helyeken lehet etyepetyézni este csak fantázia kell :)
Vagy pedig igen: autóval szabadon mehettek ahova akartok. Más ötletem nincs.
Ha a családot nem akarod még beavatni, akkor tényleg csak 1x-1x zárhatjátok magatokra az ajtót, különben tuti levágnák a szitut :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!