Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Mi a véleményetek a Why not kávézóról?

Figyelt kérdés
Sok meleg jár oda? Nem lenne gáz, ha egyedül mennék? Esetleg kell előre foglalás?

2015. szept. 26. 08:21
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Este menj kb. nyolc után, nem kell foglalás, bár a sok ember miatt nem lesz már valszeg hely :PP

Sztem nem lehetetlen ott bepasizni, érdemes a hely honlapját is nézni, melyik este milyen programot szerveznek. Ha szerinted ciki egyedül kocsmába menni, akkor ciki lesz egyedül elmenni a why notba is (nem ciki, sztem sokan mennek oda egyedül, mert arra számítanak, hogy majd en megyedül ennek el..)

Szerintem jó a hely, mert se belépő nem kell, sem annyira kiöltözni, és sok kedves ember van ott, a pultosoktól kezdve :P

21 f

2015. szept. 26. 09:40
 2/7 ftf1983 ***** válasza:
88%
Jó hely. Véleményem szerint a legigényesebb meleg bár Budapesten.
2015. szept. 27. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

2 deci kóla 340 Ft ????

többet se megyek oda

2015. szept. 27. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Aki a kóla árán méri a vendéglátóhelyeket, az ne is menjen oda :) Annak ott a vidéki sarki kocsma, ott olcsóbb, vagy a TESCO-ban :)

Én a meleg helyek közül egyedül ezt tartom elviselhetőnek, nagyon kedvesek a pultosok, nem vészesek az árak (ugye, nem a KÖZÉRT-ben vagyunk) és mindig vannak vendégek. Ha egyedül mész, le tudsz ülni a pulthoz. Sok a külföldi, de én is a programokat javaslom, ott könnyebben ismerkedhetsz.

Utolsóként pedig azt mondom, szívesen elmegyek veled, ha félsz egyedül :)

2015. szept. 28. 02:22
 5/7 ftf1983 ***** válasza:
Egy helyet valóban ne az árak alapján ítéljünk már meg. Lehet nem 100 Ft. 2 dl kóla, de színvonalas a hely, sok program van és sok esetben például ingyen lehet enni szendvicset, sütiket, mert ezzel kedveskednek a vendégeknek. És évente több alkalommal vannak olyan bulik ahol a törzsvendégeket vendégül látják teljesen ingyen.
2015. szept. 28. 12:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mentem már le egyedül és 5 emberrel mentem haza :D Kicsit nagyra sikerült a buli :D
2015. okt. 1. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ott dolgozik Csordás Ákos, akire ha csak ránézel, kétszer elmész. Legjobb hely!!
2015. nov. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!