Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Mi a véleményetek a Why not kávézóról?
Este menj kb. nyolc után, nem kell foglalás, bár a sok ember miatt nem lesz már valszeg hely :PP
Sztem nem lehetetlen ott bepasizni, érdemes a hely honlapját is nézni, melyik este milyen programot szerveznek. Ha szerinted ciki egyedül kocsmába menni, akkor ciki lesz egyedül elmenni a why notba is (nem ciki, sztem sokan mennek oda egyedül, mert arra számítanak, hogy majd en megyedül ennek el..)
Szerintem jó a hely, mert se belépő nem kell, sem annyira kiöltözni, és sok kedves ember van ott, a pultosoktól kezdve :P
21 f
2 deci kóla 340 Ft ????
többet se megyek oda
Aki a kóla árán méri a vendéglátóhelyeket, az ne is menjen oda :) Annak ott a vidéki sarki kocsma, ott olcsóbb, vagy a TESCO-ban :)
Én a meleg helyek közül egyedül ezt tartom elviselhetőnek, nagyon kedvesek a pultosok, nem vészesek az árak (ugye, nem a KÖZÉRT-ben vagyunk) és mindig vannak vendégek. Ha egyedül mész, le tudsz ülni a pulthoz. Sok a külföldi, de én is a programokat javaslom, ott könnyebben ismerkedhetsz.
Utolsóként pedig azt mondom, szívesen elmegyek veled, ha félsz egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!