Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy melegként nem szimpatikusak a melegek?
Figyelt kérdés
Heteró fiúba vagyok szerelmes. Őt nagyon szeretem.2015. szept. 23. 00:25
1/5 anonim válasza:
Legyél nyugodtan belé szerelmes. Kergess álmokat,pazarolj el éveket az életedből. Most komolyan mit vársz egy heterótól? Hogy majd érted meleg lesz ? Amúgy a melegek is különböznek..
2/5 anonim válasza:
Mert ők is emberek és nem lehet mindenki szimpatikus. Attol h meleg vagy nem fogod az összeset imádni. Majd fogsz találni olyat akit szeretsz:)
3/5 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van... az idődet vesztegeted azzal a heteró fiúval..lehet tetszik neked,de neki nem kellesz!!!!
Am a melegek között óriási külömbség van... vannak melegek és rossz és fura emberek is!
A meleg ember akiről nem sikítja magáról,hogy meleg, intelligens, okos, udvarias, kellemes megjelenésű és megbízható. Nincs káros szenvedélye!
A rossz ember az aki az elsőnek az ellenkezője!
Dönts el te mit akarsz és kivel veszed magad körül, mert a ebben a világban nehéz felkapaszkodni, de nagyon könnyű lecsúszni
4/5 anonim válasza:
Szerintem ne általánosíts, hogy egy meleg sem szimpatikus. Nem minden meleg lányos, nőies. Én például teljesen heterós kinézetű, és heterós viselkedésű srác vagyok, annak ellenére, hogy női szerep, vagyis a passzív szerep érdekel. Mellesleg ez a kijelentés azért meredek, mert a személyiségét ránézésre nem tudod megmondani egyik srácnak sem: legyen az hetero vagy meleg. Márpedig azt, hogy valaki szimpatikus-e neked, azt csak a személyisége alapján tudod eldönteni, vagyis ha beszéltél már vele néhány mondat erejéig. A külső nem lehet szimpatikus, csak megfoghat, illetve bejöhet. Szerintem gondold át ezt a dolgot. 20/f
5/5 anonim válasza:
Mert nem ismersz elég meleget. Több ember, több esély arra, hogy valaki szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!