Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként milyen az élet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként milyen az élet Budapesten?

Figyelt kérdés

Vidéki meleg srác vagyok,de az itteni melegekre is jellemző a "bunkó,nemtörődöm" stílus. Sok helyen olvastam,hogy Pesten méginkább érdektelenebbek az emberek,vagyis nemtörődömöbbek. Ezt látom magam is,amikor Pesti srácok jönnek haza rokonlátogatóba,miegymás,nem egészen olyanok,mint a vidékiek. Vidékiek is bunkók sokszor,de a Pestiekkel méginkább ez a tapasztalatom.

Pesti melegek,nektek mi jön le ebből ? tényleg érdektelenebbek vagytok,vagy mégiscsak szabadabb hely a melegeknek is Budapest,mint a vidék ?

2015. aug. 23. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem nincs Nagy kulonbseg, kiveve azt, hogy egy kisebb faluban hamar elterjedhet a hire 14/f/m
2015. aug. 23. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal több jó, mint sem rossz tapasztalatom van ebben a támában. Pesten könnyebb melegnek lenni, mint falun, ez 100%. Az viszont, hogy ki mennyire bunkó nagyon relatív. Rengeteg meleg barátom van itt Pesten és vannak köztük elég szeszélyesek is de nagyrészük valóban egy igazi kincs, mint ember, mint barát. 21/m/f
2015. aug. 23. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:

A pesti melegekkel, akikkel találkoztam, beszéltem, csupa jó tapasztalataim vannak. Nekik vannak változatosabb élményeik is...

De azt hiszem én inkább szerencsés vagyok, bizonyosan vannak rohhadékok, ahogy vidéken is. Aligha hiszem, hogy bármi különbség lenne a két populáció között már csak azért sem, mert az össztársadalmi rétegződés minden csoportja fellelhető vidéken és Pesten is - a homoszexualitás pedig nem ilyen rétegképző ismérv, hanem keresztmetszeti tulajdonság, a melegek ugyanolyan összetételű csoportot alkotnak, mint a teljes társadalom, mindössze annyi különbözteti meg őket a többiektől, hogy speciális a szexuális ízlésük.

2015. aug. 23. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne általánosíts! Biztosan van Budapesten is bunkó a melegek között is és rendesek is vannak. A fővárosban élők jelentős része vidékről kerül fel ;)
2015. aug. 23. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Max annyiban jobb h jóval nagyobb a kínálat, hisz az ország egyötöde PEsten él. Azonban én azt látom, hogy ebből eredően mindenki könnyen pótolható, cserélhető. Persze ez azért egyén függő is, de talán ezért is van az, hogy AIDS teszt nélkül nem taliznék, mert itt kb hetente mással dugnak az emberek :( Persze ha kérdezed előadja, hogy 2-3 sráccal voltak csak, közben meg mondjuk csak én 3 emberről tudtam meg, hogy volt vele. A lényeg, hogy okosan kell ismerkedni, de ez vidéken is igaz.
2015. aug. 23. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
(Az AIDS teszt csak annyit igazol, hogy a tesztalany 3-4 héttel a vérminta-vétel előtt még nem volt HIV-pozitív. Szóval csak utólagos visszaigazolást ad, semmi aktualitása nincs.)
2015. aug. 23. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Budapesten valóban könnyebb melegnek lenni, több a lehetőség, az emberek is szabadabbak.

Viszont az érdektelenség egy tipikus nagyvárosi szindróma (akár más országban is), tehát itt az emberek kevésbé törődnek egymással. Mivel több az ember, így a lecserélhetőség is jobban bejön a képbe.

Persze, azért Budapesten is lehet normális embereket találni, csak nem olyan könnyű.

2015. aug. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!