Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegként milyen az élet Budapesten?
Vidéki meleg srác vagyok,de az itteni melegekre is jellemző a "bunkó,nemtörődöm" stílus. Sok helyen olvastam,hogy Pesten méginkább érdektelenebbek az emberek,vagyis nemtörődömöbbek. Ezt látom magam is,amikor Pesti srácok jönnek haza rokonlátogatóba,miegymás,nem egészen olyanok,mint a vidékiek. Vidékiek is bunkók sokszor,de a Pestiekkel méginkább ez a tapasztalatom.
Pesti melegek,nektek mi jön le ebből ? tényleg érdektelenebbek vagytok,vagy mégiscsak szabadabb hely a melegeknek is Budapest,mint a vidék ?
A pesti melegekkel, akikkel találkoztam, beszéltem, csupa jó tapasztalataim vannak. Nekik vannak változatosabb élményeik is...
De azt hiszem én inkább szerencsés vagyok, bizonyosan vannak rohhadékok, ahogy vidéken is. Aligha hiszem, hogy bármi különbség lenne a két populáció között már csak azért sem, mert az össztársadalmi rétegződés minden csoportja fellelhető vidéken és Pesten is - a homoszexualitás pedig nem ilyen rétegképző ismérv, hanem keresztmetszeti tulajdonság, a melegek ugyanolyan összetételű csoportot alkotnak, mint a teljes társadalom, mindössze annyi különbözteti meg őket a többiektől, hogy speciális a szexuális ízlésük.
Budapesten valóban könnyebb melegnek lenni, több a lehetőség, az emberek is szabadabbak.
Viszont az érdektelenség egy tipikus nagyvárosi szindróma (akár más országban is), tehát itt az emberek kevésbé törődnek egymással. Mivel több az ember, így a lecserélhetőség is jobban bejön a képbe.
Persze, azért Budapesten is lehet normális embereket találni, csak nem olyan könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!