Budapesten hol a legelviselhetőbb az élet egy hajléktalan nőnek?
Figyelt kérdés
Nappali és éjszakai tartózkodás egyaránt érdekel.2015. aug. 18. 12:40
1/15 anonim válasza:
Metró wc-knél nincs is jobb egy kezdő hajléktalan nő számára.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi.
Olyan tippeknek örülnék a leginkább, ahol a lehető legkevésbé zavarják a "normális" embereket de a közelben van szálló is éjszakára.
2015. aug. 18. 12:56
3/15 anonim válasza:
4/15 anonim válasza:
Sehol sem elviselhető hajléktalanként szerintem...
5/15 anonim válasza:
Ha bevándorló lennél, megkapnál mindent ingyen. Ha magyar vagy, semmit. Állhatsz sorba ingyen ételért, fekhetsz az aluljáróban, csak előbb szerezz be plédet vagy matracot.
6/15 A kérdező kommentje:
Szóval csak az aluljárók vannak, semmi más?
2015. aug. 18. 14:34
7/15 anonim válasza:
De minek akarsz te hajléktalan lenni? Megint valami hiszti, hogy "nem bírom otthon, inkább világgá megyek", vagy mi? :D
8/15 anonim válasza:
Látom azért még netre futja...:D
Amúgy én nem értem ezeket az aluljárókban meg utcákon alvó embereket...annyi elhagyott ház van, meg régi üres laktanyák, stb...én tuti egy ilyenben húznám meg magam.
9/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszi. Munkanélküliség. Hozzá betegség.
Még van netem. Ezért igyekszem minél több információt begyűjteni amig tudok.
Kérem csak az írjon aki érdemi választ tud adni.
2015. aug. 18. 15:40
10/15 anonim válasza:
Az érdemi válasz mindenképpen az, hogy most keress segítséget, még mielőtt bajba kerülnél, ahelyett, hogy előre eltemetnél minden lehetőséget... Ilyen butaságot sem hallottam még, ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!