Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapesten hol a legelviselhet...

Budapesten hol a legelviselhetőbb az élet egy hajléktalan nőnek?

Figyelt kérdés
Nappali és éjszakai tartózkodás egyaránt érdekel.

2015. aug. 18. 12:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Utolsónak: próbáltam, sőt most is próbálom de nem kellek sehova.

Ha valaki a kérdésre adna választ örülnék.

2015. aug. 18. 19:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerinted, hány embernek van itt erről tapasztalata...?
2015. aug. 18. 20:42
 13/15 A kérdező kommentje:

Jogos.

Nem tudom mit reméltem...

2015. aug. 18. 21:28
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Hajláktalan ugyan nem voltam, de kétségbeejtő helyzetben igen, amikor már kinéztem a helyemet egy Szent István körúti kirakatnál. Elvesztettem a lakásomat, örökölt romos házban próbáltam lakni. Csak villany volt és víz (egy csap), rossz volt minden más, beázott, nem volt rendes fűtés, csak rossz vaskályha, rossz kémény és gallyak a kertből. Devizahitel, vitte a bank a fele fizetésemet. Nem is ettem mindennap, boltban adtak hitelt. Ledolgoztam annyi évet, nem ittam, nem drogoztam, mégis ilyen helyzetbe kerültem. Akkor megjelent egy távoli rokon és telekárban megvette a rossz házat, az árából sikerült vennem egy másfél szobás panellakást és új életet kezdtem. Már van párom is, igaz, nem költöztünk össze. Nem kellene feladnod, próbálj meg első körben baráti körben segítséget kérni, aztán az egyházi segélyszervezeteknél. Az a kisebb baj, ha fedélért cserébe be kell járnod misére a templomba. Ki lehet bírni mindent.
2015. aug. 19. 00:45
 15/15 anonim ***** válasza:
2015. aug. 19. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!