Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha csak a "jó pasik" jönnek be?
Figyelt kérdés
Gondolok, arra, hogy arcra 10/10 legyen, test nem annyira fontos, de nem árt, ha jó teste van, sportol valamit. Helyeset alig látok, és még akkor sem biztos, hogy meleg. :((
Miért ilyen tunyák a mai fiúk, miért nincs egy jó testű sem (szinte), ha mp szétnézek az utcán?
Ti melegek ezt hogy látjátok?
2015. szept. 24. 13:04
1/6 anonim válasza:
Én tök jó testű srácokkal voltam. Sőt mikor gimiben kényszerítettek is sport tagozat volt. Szóval nem hiszem, hogy nincs... Csak te vagy túl válogatós talán. Én a metrón is nap mint nap látok nagyon helyes srácokat, akiket irigylek.
2/6 A kérdező kommentje:
néha én is látok azért helyeseket.
de válogatós is vagyok az biztos! :DD
2015. szept. 24. 13:18
3/6 anonim válasza:
A helyesség relatív. Lehet, hogy aki számodra helyes, az számomra nem, és fordítva. Elég felszínes vagy, ha csak ez számít. Szerintem a külső, belső aránynak meg kell lennie. Nálam 50%-ban fontos a külső, 50%-ban pedig a belső. Mondjuk én ezt hiába mondom, nem vagyunk egyformák. A te dolgod. :) 20/f
4/6 A kérdező kommentje:
nyilván nem csak ez számít, de nem adok lejjebb. felszínes pedig nem vagyok.
2015. szept. 24. 14:15
5/6 anonim válasza:
Ismekedj! Melegként ismerek olyan melegeket, akik számomra 10/10-es kategória. Persze, nehéz találni ilyen melegeket, de nem lehetetlen. Én is találtam.
6/6 anonim válasza:
szerintem most Bpen épp hogy rengeteg a helyes srác, akik nagyon bejövősek
szinte mindig látok az utcán vagy buszon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!