Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen magas pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
És milyen testalkatú?2015. aug. 21. 16:26
1/14 anonim válasza:
A magasság nem igazán számít. Én magam 197 cm vagyok és ugyanúgy megdugnék egy 2 méteres srácot, mint egy 160 centist.
Külsőre leginkább a lényeg, hogy ne legyen dagadt. Ha egy férfi nagyon izmos-erős, azért az sem igazán tetszik.
A vékony, átlagos, sportos/szálkás férfiak jönnek be.
21/F, bi
2/14 anonim válasza:
195 cm vagyok. Mindegy, hogy milyen magas a srác, nem zavarna a különbség. Inkább vékony testalkatú.
3/14 anonim válasza:
Jómagam 190 cm vagyok, úgyhogy lemondtam arról, hogy valaha egy velem egymagas, vagy netán nálam magasabb pasival összejöjjek. Nekem még a 180 centi teljesen jó. Legyen izmosabb, erőteljesebb testalkatú.
4/14 A kérdező kommentje:
Itt mindenki ilyen magas?
2015. aug. 21. 20:02
5/14 anonim válasza:
En hozzaszoktam h mindenki magasabb mer csak 160cm vok 😂 13/f/m
6/14 anonim válasza:
Nincs abban semmi különös, ha valaki a párjától alacsonyabb. Engem biztosan nem zavarna.
7/14 anonim válasza:
Én inkább alacsonyabb számítok a fiúk között (169), a magasabb fiúk jönnek be inkább. De ha velem egymagas sem baj, csak túl alacsony ne legyen. De az alak is sokat számít :)
8/14 anonim válasza:
Nekem csak az a lényeg, hogy ne legyen túlságosan elhízott, és igényes legyen magára.
9/14 anonim válasza:
175 vagyok. kb 180 körüliek jönnek be. 15/f
10/14 anonim válasza:
170-180 cm, atlagos, vekony, vekony-enyhen izmos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!