Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sok meleg kalauz van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok meleg kalauz van?

Figyelt kérdés
Ugyebár a melegek felismerik egymást. Ha például egy meleg kalauz van a vonaton, és látja rajtam, hogy én is az vagyok, akkor nem kell vonatjegyet fizetnem?

2015. szept. 20. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Te egy buta ember vagy.
2015. szept. 20. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Én már láttam olyat, hogy amúgysem kellett, elég volt annyit mondani a miért nincs jegy kérdésre, hogy "de csak 2 megállót megyünk" :D
2015. szept. 20. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Engem egyszer meg akart büntetni egy meleg kalauz. Mivel én heteró vagyok, így nem volt köztünk az ingyenességre jogosító homokos rapport. Mindenesetre leszoptam, így továbbra sem kellett fizetnem. Szóval ajánlom mindenkinek, mert a meleg kalauznál a heterók is elkerülhetik a fizetést!
2015. szept. 20. 14:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerinted a melegeknek természetfeletti képességük van, és telepátiával ki tudják deríteni másokról, hogy melegek-e?

Mesélj még, kérlek!

2015. szept. 20. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
A kettő hogy vág össze?? XDDDD
2015. szept. 20. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Én bi vagyok és szeretem ha extrém, izgalmas helyeken szopatnak :)

Volt már egy-kettő ilyen, de a vonat és a kalauz nekem is kimaradt. A szekszárdi vonalon bevállalnék egy ilyesmit, akár a vonatvezetővel együtt is :D

2015. szept. 21. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Értelmetlen a kérdésed kedves kérdező. Tételezzük fel.: Attól hogy valaki hetero eladó egy üzletben, egy hetero ember sem vásárolhat ingyen abban a boltban.. Nem tudom honnan gondoltad hogy akkor nem kell fizetned, a vonatjegynek semmi köze a szexuális orientációhoz.
2015. szept. 21. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Aranyos a kérdés,megeszem...

Igen,a melkegek felismerik egymást,és én meleg kalauz vagyok,illetve csak voltam,mert már nem vagyok az.

.

Soha nem volt annyi kalndom mint amiikor kalauz voltam,de CSAK azért,hogy ne kelljen fizetni,olyan nem.

Az más, hogy egy két barátocska fiucska eljött velem az utjaimra,csak ugy,de idegen,hogy ne kelljen fizetni,és azért sex, olyan nem.Legalábbis nekem nem.Egyébként tényleg a kaluzok között nagyobb a melegek aránya ezt tapasztalatbol tudom,hogy miért, azt nem.

Rengeteg esetem volt oldalakat lehetne irni,de mnetségemre legynen mondva hogy én soha nem eröszakoskodtam ,erösködtem,az esmények szépen hozták egymás után a dolgokat.

Egyszüval aki kérdzi ,annak aranyos a naivitása,és biztos egy kalandra vágyó édes kis fiu lehet.

Agyő !

2015. szept. 22. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!