Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar ez? Bővebben lent.
Annyi homoszexualitás kateg.-ba tartozó homofób választ olvastam néhány hónapos regisztrációm után, hogy az már gusztustalan, egyrészt azért mert meleg vagyok, és védem magam, és a legtöbb meleg embert. A másik ok, hogy ha ennyire zavarja őket minek olvassák? Miért nézegetik ezt a kategóriát a homofób emberek?
De volt olyan kérdés is ahol ahhoz képest, hogy heterok és "undorodnak" a melegektől szívesen kihasználnának egy meleg fiút azért, hogy lecumizza őket... De mi vagyunk a gusztustalanok? Érdekes.
nagyon bírom ezt a dumát hogy aki ennyire utálja vagy roszul van tőlük vagy mitom én az biztos meleg, hamost én utálom a tejet és ezt el is mondom az nem azt jelenti hogy legszívesebben abban fulladoznék hanem nem szeretem mert szarul vagyok tőle, ennyi erővel egy klausztrofóbiás meg arra vágyik h jól bezárják mi?
peace hastagcumi
Nem írtam, és nem is fogok írni senkinek privát üzenetet, emögött a kérdés mögött nem rejtőzködik semmiféle ismerkedési szándék:)
Aki meg valóban ilyen azzal meg nem tudok mit kezdeni mert azok tényleg gusztustalanok:D
De akkor is, ezt a kérdést olvastam, és a válaszokat is alatta, 10 válaszból 1 volt az, hogy fuj.. Szóval nem engem támadtok hanem saját magatokat.
Engem ez nagyon zavar mert nem csak a neten hanem a magánéletemben is ez van... Multkor amikor a családdal voltunk egy török fürdőben akkor ott volt egy tök cuki meleg pár, ahogy apám meglátta (meg a csaja) egyből elkezdték őket fikázni, szidni hogy miért itt kell meg hasonlók. És engem ez annyira tud idegesíteni, merthogy annyi vér nincs a pucámban hogy bevalljam egy ekkora homofóbnak hogy homo vagyok és ezért ilyenkor nem is merek odaszólni neki...
14/f/m/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!