Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Neheztelnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Neheztelnétek ezért valakire? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sráccal külföldön, lakótársak voltunk több mint egy hónapig. Nagyon jóba voltunk, barátnak tekintettem rá akkor is, amikor egy lakásban éltünk, és most is, hogy hazajöttem. DE! sokszor mentünk együtt vásárolni, ami picit fura volt, hogy egy srác miért szeret ennyire üzletekben járkálni, válogatni hosszasan a ruhák között, és elég gyakran akadt a kezébe olyan ruhadarab, amire mondtam, hogy ezt ne vedd meg, mert melegnek hinnélek ebben, ha meglátnálak az utcán. Soha nem mondta, hogy ő a saját neméhez vonzódik, és én sem mondtam volna ezt róla soha. Viszont most láttam a facebook oldalán, hogy ő tényleg meleg, és akkor felvillantak az agyamban azok a szavak, amiket mondtam.

Én elfogadó vagyok, ha valakinek, akkor nekem biztos, hogy semmi problémám sincs a homoszexualitással. De félek, hogy neheztelhet rám az miatt, amiket mondtam neki. Megkérdezni nem szeretném, nem szeretnék tolakodó lenni, de elveszíteni sem szeretném a barátságát!

Kérlek segítsetek, hogy mit tegyek! Beszéljek vele? Annyira bután érzem magam. Pedig sokszor beszéltünk a homoszexualitásról, és én mindig kifejtettem, hogy nekem semmi bajom sincs vele, a többséggel ellentétben... Mégsem nyílt meg előttem. Ti neheztelnétek ezért valakire?

2015. szept. 18. 15:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Jah, elfelejtettem írni, hogy lány vagyok. :)
2015. szept. 18. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neaggódj! Az, hogy nem nyílt meg, azaz ő döntése, holott általában azért eléggé megszoktak nyílni lányoknak. Szerintem azért sem kell aggódnod, mert anélkül mondtad, hogy nem zavarnak téged a melegek, hogy tudtad volna, hogy ő meleg.

Tehát nem voltál kényszerhelyzetben, hogy védd a melegeket. :) Szóval nyugodj meg!

hetero F/24

2015. szept. 18. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy tolakodásnak venné, ha kedvesen érdeklődsz. Beszélj vele nyugodtan. :)
2015. szept. 20. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen állj elé és mond meg neki, hogy tudod ,hogy ő meleg és haragszól rá mert nem mondta el neked! Utána pedig öleld át! Ennyivel minden el lesz intézve! Ha szeretnél róla beszélni még,akkor üljetek le és kérdez rá mindenre... hidd el nekünk sokkal kényelmesebb,ha tisztán lát a másik ember

22/F/meleg

2015. szept. 23. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok. :)

Ez is egy megoldás, de semmi képen se mondd azt hogy "haragszol rá"!! Inkább azt, hogy szomorú vagy. Ugyanis a harag, más mint a szomorúság, hogy nem érezte azt a bizalmi köteléket, ami által nyugodtan elmondhatta volna Neked. :)

Emberek! változtassunk picit a szavainkon, változtassunk a világon! :)

(és még mindig hetero 24/F)

2015. szept. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!